Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε NΒΑer με… καυτό σουτ ο ΠΑΟ - Απόφαση Ράντονιτς - Οι πιθανότητες για Σίνγκλετον-Μήτογλου!
Μπάσκετ
| 2022-08-08 23:09:00

Βρήκε NΒΑer με… καυτό σουτ ο ΠΑΟ - Απόφαση Ράντονιτς - Οι πιθανότητες για Σίνγκλετον-Μήτογλου!

του Pick n' Scroll
Βρήκε NΒΑer με… καυτό σουτ ο ΠΑΟ - Απόφαση Ράντονιτς - Οι πιθανότητες για Σίνγκλετον-Μήτογλου!

Η τελευταία επιλογή του κόουτς και το πολύ δυνατό πράσινο ρόστερ! Γιατί ο Σέρβος προπονητής ψάχνει πλέον κυρίως στην Αμερική για την τελευταία μεταγραφή του Τριφυλλιού, τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και πότε θα έχουμε ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός: Ολο το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην Εθνική και στο Ευρωμπάσκετ, παράλληλα, όμως, υπάρχει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που αγωνιά για τον έβδομο ξένο της ομάδας του. Πριν από μερικές μέρες έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί ο Ντεσόν Τόμας, αλλά η Αρμάνι Μιλάνο ήταν εκείνη, που απέσπασε την υπογραφή του πρώην παίκτη της Μπάγερν.

Όλα πλέον δείχνουν ότι ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς θα προέρχεται από τις ΗΠΑ και προφανώς από την αγορά του ΝΒΑ. Εκτός αν γίνει η έκπληξη από την Ευρώπη και αποκτηθεί ο Κρις Σίνγκλετον, κάτι, πάντως, που φαντάζει απίθανο με τα τωρινά δεδομένα.

Ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του, λοιπόν, έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στις ΗΠΑ και ψάχνουν να βρουν τον παίκτη, με τον οποίο θα ταιριάξουν στο «4» τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Σαφώς οι επιλογές στο ΝΒΑ είναι περισσότερες από την Ευρώπη, αλλά δεν είναι και άφθονες. Και αυτό γιατί αρκετοί διαθέσιμοι παίκτες θέλουν να περιμένουν μήπως και βρουν συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Και κάπου εκεί οι «πράσινοι» έχουν χωθεί μήπως πετύχουν κάποιο λαχείο.

Ο Τζέιλεν Χόαρντ, που γράψαμε πριν από μερικές μέρες, είναι μία επιλογή, που υπάρχει. Πρόκειται για τον Αμερικανογάλλο, ο οποίος έπαιξε την χρονιά, που τελείωσε, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του ΝΒΑ.

Ο Τζαμόρκο Πίκετ θα μπορούσε επίσης να είναι ένας παίκτης, που θα συγκινούσε μπασκετικά τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων έχει «καυτό» σουτ. Ο Πίκετ έπαιξε πέρυσι στο ΝΒΑ με τους Πίστονς, ενώ έχει αποφοιτήσει από το περίφημο πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν.

Πλησιάζοντας στον Δεκαπενταύγουστο, ο Παναθηναϊκός επιταχύνει για να βρει την καλύτερη λύση. Σε λιγότερο από 15 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και ο Ράντονιτς θέλει να έχει βρει τον παίκτη και αυτό γιατί εκτός των άλλων θα έχει ελλιπή προετοιμασία με αρκετούς παίκτες να είναι εκτός λόγω εθνικών ομάδων και τραυματισμών.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι έχουν χτίσει πολύ καλό ρόστερ και μένει μία ακόμη πινελιά, εκτός αν προστεθεί και δεύτερη με τον Ντίνο Μήτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός, λείπει το 3αρι - Όλα λάθος ο Αντετοκούνμπο - Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags