Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Απίστευτη αποθέωση Ιτούδη για Γιάννη - Ατάκες για την παρουσία του Παπαγιάννη
| 2022-08-09 21:52:00

Απίστευτη αποθέωση Ιτούδη για Γιάννη - Ατάκες για την παρουσία του Παπαγιάννη

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Ιτούδη για Γιάννη - Ατάκες για την παρουσία του Παπαγιάννη

Στα πράγματα που του άρεσαν από την Εθνική στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την νίκη απέναντι στην Ισπανία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Greek Freak.

Δημήτρης Ιτούδης: Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ισπανία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στα πράγματα που του άρεσαν, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο αποκάλεσε «ζωντανό παράδειγμα» και επεσήμανε πως ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει τη θέληση να προλάβει το Eurobasket.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαστε στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου και ο κόσμος ήρθε να στηρίξει. Είναι το πρώτο επίσημο φιλικό με αρκετές απουσίες και με πράγματα που χρησιμοποιήσαμε. Κάποια πράγματα βγήκαν κάποια όχι

Όταν έγινε γνωστό ότι θα συνεργαστώ με την Εθνική είπα ότι νιώθω περηφάνεια και υπάρχει ευθύνη. Αυτό που με ικανοποιεί ήταν πως η ομάδα έδωσε μάχες. Είχαμε 5-6 βουτιές στο παρκέ και αυτό είναι που μπορώ να υποσχεθώ για τη συνέχεια. Η κεντρική ιδέα είναι το παιχνίδι μας. Το αμυντικό κομμάτι είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά είναι σημαντικοί και οι πόντοι στο transition. Όταν τα παιδιά μπορούν να πιέσουν και δίνουν μάχες, είναι σημαντικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με ψηλό σχήμα, προσπαθήσαμε να παίξουμε small ball. Είχαμε κάποιες κακές άμυνες και το πληρώσαμε. Έχουμε χρόνο και εικόνα να δουλέψουμε πράγματα. Είμαστε ομάδα που μπορεί να πάει στη ρακέτα. θα πρέπει οι αντίπαλοι να πληρώνουν όταν μας κάνουν φάουλ.

Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Ήρθε πολύ συγκεντρωμένος, με μεγάλη όρεξη και μεγάλη θέληση. Την υγεία του να έχει. Οταν ο συγκεκριμένος παίκτης χαμηλώνει και παίζει άμυνα στα 4/4 είναι ζωντανό παράδειγμα. Ο Παπαγιάννης κάνει προσπάθεια να επιστρέψει, όλα τα παιδιά κάνουν προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο σε 3-4 προπονήσεις να ανταποκριθείς. θα βρούμε τον δρόμο. Έχει τη θέληση να προλάβει ο Παπαγιάννης», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags