Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αρπάζει Έλληνα πλέι μέικερ ο Ολυμπιακός, τσεκάρει και ομογενή - Ξανά για Αγραβάνη, Αντετοκούνμπο!
Μπάσκετ
| 2022-08-13 18:33:00

Αρπάζει Έλληνα πλέι μέικερ ο Ολυμπιακός, τσεκάρει και ομογενή - Ξανά για Αγραβάνη, Αντετοκούνμπο!

του Pick n' Scroll
Αρπάζει Έλληνα πλέι μέικερ ο Ολυμπιακός, τσεκάρει και ομογενή - Ξανά για Αγραβάνη, Αντετοκούνμπο!

Αντεπίθεση από τους Πειραιώτες, θέλουν να προλάβουν τον Παναθηναϊκό! Γιατί στο Λιμάνι σκανάρουν την αγορά για καλούς Έλληνες σε μικρή ηλικία, η αναζήτηση στην Αμερική και τα δύο ονόματα που παραμένουν χωρίς ομάδα και... ψάχνονται.

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, όπως είναι απόλυτα λογικό, κοιτάει την «βιτρίνα» του, παράλληλα, όμως, ρίχνει δυνατές ματιές και στο μέλλον. Ειδικά από την στιγμή, που οι Ελληνες του παίκτες έχουν μεγαλώσει ηλικιακά και σύντομα θα παρουσιαστεί πρόβλημα στο κομμάτι αυτό. Σλούκας και Παπανικολάου βαδίζουν στα 33, ο Βεζένκοφ είναι πιθανό του χρόνου να πάει στο ΝΒΑ, τον Λαρεντζάκη δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, αλλά δεν είναι από το πάνω ράφι.

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν στις μικρές ηλικίες, ήδη έχουν κάποιους παίκτες, που μπορούν να δώσουν πράγματα στο μέλλον (όπως τον Νικολαϊδη, τον Κολοβέρο και βέβαια τον Λούντζη, ο οποίος δίνει ήδη πράγματα), αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερους. Για αυτό το λόγο πάνε να πάρουν τον νεαρό διεθνή με την Παίδων, Στέφανο Σπάρταλη από την Χίο, ενώ στο στόχαστρό τους είναι κι άλλα παιδιά, ακόμη και σε πιο μικρές ηλικίες.

Τον Τανούλη, που είναι 21 χρόνων και ανήκει στον Προμηθέα, μάλλον του χρόνου θα πάνε να τον πάρουν οι Πειραιώτες, ενώ άγνωστό είναι τι θα γίνει με τον Νετζήπογλου του Αρη.

Εκεί, που θα γίνει μάχη είναι για τον νεαρό Λευτέρη Λιοτόπουλο, ο οποίος είναι ο βασικός πλέι-μέικερ της Εθνικής Παίδων και από τους πλέον φερέλπιδες παίκτες του ελληνικού μπάσκετ. Ο Λιοτόπουλος είναι στην ομάδα ΔΕΚΑ (όπου ήταν και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που πήγε στον Παναθηναϊκό) και οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη λένε ότι σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο της Αμερικής. Ο Ολυμπιακός, αλλά όχι μόνο οι Πειραιώτες, τον έχει τσεκαρισμένο, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να έχει κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση.

Πολλά μεγάλα ταλέντα δεν υπάρχουν στην χώρα, οπότε το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν ορισμένοι «δυνατοί» ομογενείς. Οι «αιώνιοι» είναι υποχρεωμένοι να τσεκάρουν τα πάντα, καθώς οι ποιοτικές λύσεις στην Ελλάδα είναι ελάχιστες. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει ό, τι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι.

Την ίδια ώρα, πάντως, παραμένουν ελεύθεροι ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Και όσο είναι ελεύθεροι, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ - Έτσι υπογράφει στον Ολυμπιακό - Ομάδα για τρεμπλ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags