Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Τζορτζ Πάπας νέος παίκτης των Πειραιωτών!
| 2022-08-14 15:16:00

Τεράστια επιβεβαίωση sportdog - Ανακοίνωσε γκαρντ ο Ολυμπιακός - Όνομα-έκπληξη από Αμερική!

Sportdog Team
Τεράστια επιβεβαίωση sportdog - Ανακοίνωσε γκαρντ ο Ολυμπιακός - Όνομα-έκπληξη από Αμερική!

Μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς για τον Ολυμπιακό, εκτός από όσους διαβάζουν sportdog, καθώς ο ομογενής γκαρντ Τζορτζ Πάπας ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες!

Ολυμπιακός: Ο Τζορτζ Πάπας νέος παίκτης των Πειραιωτών!

Θυμάστε τι γράφαμε το απόγευμα του Σαββάτου, στην πάντα έγκυρη στήλη Pick n' Scroll του sportdog, στο θέμα με τίτλο "Αρπάζει Έλληνα πλέι μέικερ ο Ολυμπιακός, τσεκάρει και ομογενή - Ξανά για Αγραβάνη, Αντετοκούνμπο!";

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι "Πολλά μεγάλα ταλέντα δεν υπάρχουν στην χώρα, οπότε το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν ορισμένοι «δυνατοί» ομογενείς. Οι «αιώνιοι» είναι υποχρεωμένοι να τσεκάρουν τα πάντα, καθώς οι ποιοτικές λύσεις στην Ελλάδα είναι ελάχιστες"

Mεσημέρι Κυριακής επιβεβαιωθήκαμε ήδη, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του ομογερνή Τζορτζ Πάπας, που φοίτησε στο Monmouth και αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χοκς!

Δείτε την επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών αλλά και το ποστάρισμα που έκανε ο ομογενής γκαρντ μετά την υπογραφή συμβολαίου:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του George Papas. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε:15/04/1998

Υπηκοότητα: ΕλληνοΑμερικανός

Ύψος: 1.89μ.

Θέση: Guard

Προηγούμενες ομάδες: Monmouth Hawks

Πέρυσι σε 34 αγώνες είχε μέσο όρο 14.9 πόντους, 3 ασίστ, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags