Facebook Pixel Εντυπωσιασμένος με ΑΓΟΡ ο Ιτούδης
| 2011-12-26 20:22:00

Εντυπωσιασμένος με ΑΓΟΡ ο Ιτούδης

Εντυπωσιασμένος με ΑΓΟΡ ο Ιτούδης

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει στο Ρέθυμνο (28/12) τις υποχρεώσεις του για το 2011 κι ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα για τον ΑΓΟΡ, που χρειάζεται προσοχή.

Ο 41χρονος προπονητής τόνισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ κι εξήγησε πως «έχουμε μελετήσει πολύ διεξοδικά το πώς παίζει το Ρέθυμνο, με την έννοια ότι έχουν πολύ ποιότητα και είναι πολύ αθλητική ομάδα. Ίσως να είναι η πιο αθλητική ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή. Οι ατομικές ικανότητες που έχουν οι τέσσερις Αμερικάνοι (σ.σ. Κρίστμας, Ράιτ, Τζόνσον & Πέτγουεϊ), αλλά και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται το Ρέθυμνο κι ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του είναι πολύ σημαντικός. Αν δούμε πιο αναλυτικά, θα δούμε ότι τα ξεκινήματά του στις αρχές των δεκαλέπτων κι ιδιαίτερα όταν παίζει εντός είναι πολύ ενθουσιώδη. Έχουν έναν ενθουσιασμό, έχουν αθλητική ομάδα, πηγαίνει σε υψηλό σκορ κι έχει πολλά στοιχεία που θα δούμε και θα αναλύσουμε με τους παίκτες. Είχαμε δύο προπονήσεις πριν από τα Χριστούγεννα κι άλλες τρεις τώρα, που είναι υπεραρκετές για να προετοιμαστούμε. Έχουμε προετοιμάσει αγώνες και μία προπόνηση κι ήταν πολύ πιο δύσκολο».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο Παναθηναϊκός θα έχει μάθει τους αντιπάλους του στο ΤΟΡ 16. Όπως και στο Ρέθυμνο, ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως μόνο με συγκέντρωση η ομάδα θα πετύχει το στόχο της.

«Γίνεται κι η κλήρωση της Ευρωλίγκας, η οποία θα μας δώσει και τη συνέχεια του προγράμματός μας, θα μας δείξει ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Όποιοι κι αν είναι, το ζητούμενο για εμάς είναι να παίξουμε σοβαρά, να εστιάσουμε στο στόχο μας σε μία φάση της διοργάνωσης όπου τα λάθη, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν συγχωρούνται, καθώς είναι μόλις 6 αναμετρήσεις» σημείωσε.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags