Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οτουρού για Παναθηναϊκό - "Έκοψε" πρώην του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον
Μπάσκετ
| 2022-08-29 23:23:00

Οτουρού για Παναθηναϊκό - "Έκοψε" πρώην του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον!

του Pick n' Scroll
Οτουρού για Παναθηναϊκό - "Έκοψε" πρώην του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον!

Ανατροπή στο πλάνο του Τριφυλλιού, πότε θα κλείσει η μεταγραφή! Μπορεί οι Πράσινοι να βιάζονταν να φέρουν στην Ελλάδα το 4αρι που έχει ζητήσει ο κόουτς, όμως η αγορά είναι... στεγνή και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα καθυστέρηση. Ποια ονόματα εξετάζονται...

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς κάθε μέρα, που περνάει, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην μπορεί να δουλέψει, όπως θέλει, και ο λόγος έχει να κάνει με την απουσία των διεθνών. Αλλά από τον Σέρβο προπονητή λείπει και το «4άρι», που είναι να αποκτηθεί. Η αναζήτηση συνεχίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ο παίκτης, που θα κάνει τους «πράσινους» να ξετρελαθούν και να τον επιλέξουν.

Ολα δείχνουν ότι ο παίκτης, που θα αποκτηθεί, θα είναι κατευθείαν από την Αμερική, καθώς στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ποιοτικές επιλογές. Ο Κρις Σίνγκλετον δεν είναι έτοιμος να μπει σε ομάδα για δικούς του λόγους και συν τοις άλλοις το κασέ του είναι πολύ υψηλό. Ο Ντουέιν Μπέικον θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να επιστρέψει στο NBA.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο Παναθηναϊκός, όμως, ψάχνει κάτι διαφορετικό. Και αυτό το διαφορετικό ο Ράντονιτς το αναζητάει στη κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Η αγορά, όμως, είναι στεγνή και έτσι δεν θα πρέπει να παραξενευτεί κανείς αν το θέμα πάει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη όσο πιο σύντομα στο ρόστερ του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχει ήδη έξι ξένους. Και ως γνωστόν στις εγχώριες διοργανώσεις, έξι είναι οι ξένοι, που επιτρέπονται.

Από το μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού έχει περάσει και ο Ντανιέλ Οτούρου, που έπαιξε πέρυσι για λίγο στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά ούτε αυτός πληροί των προϋποθέσεων. Εχει αξιόλογα προσόντα, αλλά δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά, που θέλουν ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του.

Το ιδανικό για τον Σέρβο προπονητή θα ήταν να βρει παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά αυτό που τον νοιάζει πάνω από όλα είναι να βρει ποιότητα. Αυτό είναι το βασικό, που τον ενδιαφέρει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφάρα Αγραβάνη λόγω... Μήτογλου - "Παιχνίδι" με ΠΑΟ και Ολυμπιακό - "Ψήνεται" ανατροπή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags