Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφική υπέρβαση από ΠΑΟ - Όχι ξανά… Πασκάλ - "Γέλια" με Μπέικον
Μπάσκετ
| 2022-08-30 18:45:00

Μεταγραφική υπέρβαση από ΠΑΟ - Όχι ξανά… Πασκάλ - "Γέλια" με Μπέικον!

Μεταγραφική υπέρβαση από ΠΑΟ - Όχι ξανά… Πασκάλ - "Γέλια" με Μπέικον!

Η αναζήτηση στο NBA για το 4αρι και το νέο πλάνο του Ράντονιτς! Γιατί δεν βγαίνει πλέον καμία πληροφορία σχετικά με την τελευταία μεταγραφή των Πρασίνων και πότε θα μάθου οι φίλαθλοι τα... ευχάριστα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει τη shortlist του και μεταξύ 2-3 επιλογών, θα διαλέξουν προσεχώς τον εκτελεκτό τους για τη θέση «4» οι Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρης Πεδουλάκης. Αυτή τη στιγμή από την ΚΑΕ δεν διαρρέεται το παραμικρό, καθώς στην περίπτωση Πασκάλ η δημοσιοποίηση του ονόματος μόνο καλό δεν έκανε στη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει στην παρούσα φάση το Sportdog, είναι ότι τουλάχιστον μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό προέρχεται από το NBA. Πρόκειται για υπόθεση που μόνο εύκολη δεν κρίνεται, αλλά η οποία επιβεβαιώνει ότι οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, εφόσον είναι για μία περίπτωση που όντως αξίζει. Και σε επίπεδο ονόματος και σε επίπεδο (πάνω απ' όλα) ουσίας.

Η τελευταία κίνηση, όποια κι αν είναι αυτή, στόχος αποτελεί να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Και επειδή στην ομάδα δουλεύουν πολύ και σε βάθος για τον παίκτη που θα συμπληρώσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς στο «4», δεν αποκλείεται το όνομα του εκλεκτού να το μάθουμε... κατευθείαν από την ανακοίνωση.

Για τον Μπέικον, τέλος, υπήρξαν νέα σενάρια από Σερβία που έστελναν στον Παναθηναϊκό τον πρώην φόργουορντ της Μονακό. Ο ατζέντης του παίκτη πάντως, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, απάντησε με... γέλια στην εν λόγω είδηση. Διαψεύδοντας, ουσιαστικά, το όποιο θέμα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οτουρού για Παναθηναϊκό - "Έκοψε" πρώην του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς - Γιατί δεν υπογράφει ο Μπέικον! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags