Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη στον ΠΑΟ - "Άφωνοι" στο ΟΑΚΑ - Ανεβαίνει το επίπεδο!
Μπάσκετ
| 2022-08-30 22:44:00

Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη στον ΠΑΟ - "Άφωνοι" στο ΟΑΚΑ - Ανεβαίνει το επίπεδο!

του Pick n' Scroll
Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη στον ΠΑΟ - "Άφωνοι" στο ΟΑΚΑ - Ανεβαίνει το επίπεδο!

Ποιον ξεχωρίζουν στο Τριφύλλι και η μεταγραφή από το NBA! Η σεζόν ξεκίνησε για τους Πράσινους και ήδη από τις πρώτες προπονήσεις βγαίνουν κάποια συμπεράσματα για όσα θα δούμε στο παρκέ. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατή...

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθημερινώς και κάποιες μικρές εντυπώσεις έχουν αρχίσει σιγά σιγά να σχηματίζονται. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για ουσιαστικά συμπεράσματα, κάποια πράγματα, όμως, φαίνονται και μένει να φανεί αν αυτά, που φαίνονται, επιβεβαιωθούν στο έπακρο στη συνέχεια.

Ένα από αυτά, λοιπόν, που φαίνονται έχει να κάνει με τον Ντέρικ Ουίλιαμς. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα, που είχε επιλεγεί στο νο2 του ντραφτ του ΝΒΑ, έπαιξε σε κορυφαίες ομάδες εκεί, ενώ εδώ και χρόνια κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Οπου έχει παίξει στην «Γηραιά Ηπειρο» έχει αποδώσει πολύ καλά, όχι, όμως, σε σημείο, που να κάνει την έκρηξη. Ισως δεν τον βοήθησαν σε αυτό και οι ομάδες, στις οποίες αγωνίστηκε.

Στον Παναθηναϊκό οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι θετικές και το βασικό είναι ότι η αίσθηση, που δίνει, είναι ότι φέτος θα κάνει σούπερ σεζόν. Τα προσόντα του είναι δεδομένα, η προσωπικότητά του είναι πολύ δυνατή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι, που τον γνώρισαν τελευταίως, είναι στην ηλικία των 31 ετών, η Αθήνα του αρέσει πολύ, η ομάδα λογικά θα είναι πολύ πιο δυνατή του χρόνου. Υπάρχουν, δηλαδή, πράγματα, που μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους, ώστε η δεδομένη αξία του πρώην παίκτη του ΝΒΑ να φανεί ακόμη περισσότερο.

Από κει και πέρα στον Παναθηναϊκό, είναι στην τελική ευθεία για να πάρουν και το άλλο «4άρι» από την ξένη αγορά. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, πολύ δύσκολα αυτός ο παίκτης δεν θα έρθει κατευθείαν από τις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον λύσεις παρά μόνο αυτή του πρώην της Μονακό, Ντουέιν Μπέικον, που κι αυτός περιμένει το ΝΒΑ. Ηδη μάλιστα ένας ξένος δημοσιογράφος συνέδεσε τον Παναθηναϊκό με τον Μπέικον, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως τίποτα δεν υπάρχει και με τον Κρις Σίνγκλετον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική υπέρβαση από ΠΑΟ - Όχι ξανά… Πασκάλ - "Γέλια" με Μπέικον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags