Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Άφωνος ο Πόποβιτς με Γιάννη - Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Φήμες για τεράστια μεταγραφή
| 2022-09-04 14:55:00

Άφωνος ο Πόποβιτς με Γιάννη - Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Φήμες για τεράστια μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Άφωνος ο Πόποβιτς με Γιάννη - Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Φήμες για τεράστια μεταγραφή!

Οι αντιδράσεις του τεράστιου κόουτς στο παιχνίδι της Εθνικής στο Μιλάνο! Πώς ο Αντετοκούνμπο... κατακτάει για ακόμα μία φορά τον πλανήτη και το μέλλον του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Eurobasket.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι δύο πρόσωπα στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς από την Εθνική, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το Ευρωμπάσκετ.

Για τον Γιάννη αλήθεια είναι, πάντως, ότι δεν έχεις να προσθέσεις πολλά πράγματα, γιατί τα έργα του μέσα στο παρκέ μιλάνε από μόνα τους. Όταν βλέπεις, όμως, τον Γκρεγκ Πόποβιτς, έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές του κόσμου, να μένει έκθαμβος από αυτά, που παρακολουθεί, τότε δεν μπορείς να μην το επισημάνεις. Ο θρυλικός προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς βρέθηκε χθες στο Ιταλία-Ελλάδα και σε 2-3 φάσεις, που έκανε ο Γιάννης, εξέφρασε τον θαυμασμό του, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις.

Εννοείται ότι ο Πόποβιτς τον ξέρει από έξω κι ανακατωτά τον Γιάννη και τον έχει αντιμετωπίσει τόσες φορές. Τώρα, όμως, τον είδε ως θεατής, τον είδε με ηρεμία και έπαθε την πλάκα του ο άνθρωπος από την τρομερή πρόοδο, που έχει κάνει ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς και από την ενέργεια, που βγάζει μέσα στο παρκέ.

Του Αγραβάνη η περίπτωση είναι διαφορετική. Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα είναι άλλος άνθρωπος στην Εθνική και αυτό αποτυπώνεται στις εμφανίσεις του, που είναι εντυπωσιακές. Και χθες και προχθές βοήθησε πολύ, ώστε να έρθουν οι δύο νίκες. Και υπόσχεται ακόμη καλύτερα πράγματα.

Μόνο, που παραμένει χωρίς ομάδα. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε. Και δεν αναμένεται να ασχοληθούν.

Ακούγεται με την μορφή φήμης ότι μπορεί να πάει στο ΝΒΑ. Φαίνεται απίστευτο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα και ειδικά με τις εμφανίσεις, που κάνει ο έμπειρος παίκτης.

Αποδεικνύεται ότι τόσο καιρό αδίκησε τον εαυτό του με κάποιες συμπεριφορές του. Δεν τον έχουν πάρει, όμως, τα χρόνια. Μπορεί να κάνει μία νέα αρχή και από δω και πέρα να εισπράξει πράγματα, που έχασε στο διάστημα, που μας πέρασε. Τα προσόντα τα έχει, μένει να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να τα ξεδιπλώσει όπως πρέπει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα δούμε νορμάλ μπάσκετ από την Εθνική - Ηρωικός ο Αγραβάνης - "Ναυάγιο" ο Παπαπέτρου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags