Facebook Pixel Eurobasket: Με Γιάννη για να... κλειδώσει την πρώτη θέση η Εθνική απέναντι στην Ουκρανία
Μπάσκετ
| 2022-09-06 10:28:00

Με Γιάννη για να... κλειδώσει την πρώτη θέση η Εθνική απέναντι στην Ουκρανία

Sportdog Team
Με Γιάννη για να... κλειδώσει την πρώτη θέση η Εθνική απέναντι στην Ουκρανία

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει στις 18:00 τους Ουκρανούς με τον Greek Freak να επιστρέφει και με νίκη να παίρνει και μαθηματική την πρώτη θέση του ομίλου.

Eurobasket: Η Εθνική μας έκανε το 3/3 απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία και με νίκη απέναντι στην Ουκρανία, σήμερα στις 18:00, εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο του γκρουπ της Πράγας την Κυριακή στο Βερολίνο για τους «16».

Όπως έκανε γνωστό ο Δημήτρης Ιτούδης με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τους Βρετανούς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι και πάλι διαθέσιμος μετά το... ρεπό που πήρε ενώ ναμένεται να παίξει και περισσότερο και ο Γιώργος Παπαγιάννης που βρίσκει σιγά σιγά και πάλι ρυθμό, με τον Κώστα Αντετοκούμπο πάντως να μην αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα, αλλά φαίνεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής την Πέμπτη.

Όσον αφορά στους αήττητους Ουκρανούς που... σόκαραν ολόκληρο το Eurobasket με τη νίκη τους απέναντι στην Ιταλία, ξεχωρίζουν ο σέντερ των Κινγκς Άλεξ Λεν και ο σούτινγκ γκαρντ των Ράπτορς Σβι Μιχάιλιουκ ως ονόματα, με το ρόστερ του Άιναρς Μπαγκάτσκις να έχει ψηλά κορμιά και να παίζει εξαιρετική άμυνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags