Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Παναθηναϊκός: Τρία Χρυσά ο στόχος της Ελλάδας - Η επόμενη μέρα της Εθνικής - Έρχονται δύο ταλεντάρες από ΠΑΟ!
| 2022-09-09 19:14:00

Τρία Χρυσά ο στόχος της Ελλάδας - Η επόμενη μέρα της Εθνικής - Έρχονται δύο ταλεντάρες από ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Τρία Χρυσά ο στόχος της Ελλάδας - Η επόμενη μέρα της Εθνικής - Έρχονται δύο ταλεντάρες από ΠΑΟ!

Ομάδα για πρωτιά σε Ευρωμπάσκετ, Mundobasket και Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιατί η Εθνική Ελλάδας έχει... χτιστεί ώστε να κυριαρχήσει για τρία χρόνια στο παγκόσμιο μπάσκετ, οι ανταγωνιστές από την Ευρώπη και ποιοι παίκτες είναι το μέλλον.

Εθνική Ελλάδας - Παναθηναϊκός: Το ελληνικό μπάσκετ ζει πολύ καλές στιγμές, καθώς η Εθνική Ελλάδας παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, προκρίθηκε αήττητη στους «16» του Ευρωμπάσκετ και έχει όλα τα φόντα να πάρει το χρυσό, 17 χρόνια μετά το 2005 και το Βελιγράδι. Ο Δημήτρης Ιτούδης καθοδηγεί μαεστρικά την ομάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στα καλύτερά του, οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν στον ίδιο ρυθμό και το Βερολίνο μας περιμένει για να μας στρώσει το χαλί της δόξας.

Τις ίδιες φιλοδοξίες, όμως, έχει και η Σλοβενία του Ντόντσιτς, η Σερβία του Γιόκιτς και η Γαλλία του Γκομπέρ. Τέσσερις ομαδάρες, δηλαδή, ερίζουν για την πρωτιά.

Πάντως, η Εθνική αυτή έχει χτιστεί με προοπτική τριετίας, αφού του χρόνου υπάρχει το Παγκόσμιο και το 2024 οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ο Ιτούδης θα παραμείνει στην θέση του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ελπίζουμε να είναι κάθε χρόνο μαζί μας, Σλούκας και Καλάθης μεγαλώνουν, αλλά τουλάχιστον δύο χρόνια τα έχουν ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, όμως, θα μπορούμε να υπολογίζουμε και τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος θα δούμε μέσα στον τρέχοντα μήνα πόσο θα τιμωρηθεί. Ο Μήτογλου αν όλα ήταν ΟΚ θα ήταν βασικό «4άρι» σε αυτή την Εθνική. Αυτό, όμως, που του έλαχε του έκοψε τον δρόμο και στέρησε από την επίσημη αγαπημένη έναν σπουδαίο παίκτη.

Από τους πιο πιτσιρικάδες αυτούς, που περιμένουμε να δούμε πιο γρήγορα στην Εθνική είναι ο Μαντζούκας και ο Σαμοντούροβ του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος είναι έτοιμος παίκτης και θα το δείξει φέτος, ο δεύτερος είναι πιο ταλαντούχος, αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ο Σαμοντούροβ είναι παίκτης, που σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν θα αργήσει να πάει στο ΝΒΑ.

Το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πολλούς παίκτες, αλλά σχεδόν πάντα βγάζει καλούς παίκτες. Στην Εθνική, όμως, υπάρχει πρόβλημα, αφού έχουμε να δούμε μετάλλιο από το 2009. Ολοι εύχονται κάπου εδώ να σταματήσει αυτό το κακό και μάλιστα να σταματήσει με το χρυσό μετάλλιο στο Βερολίνο.

Κάτι, που μόνο απίθανο δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" Ντόνσιτς στην Ελλάδα το μετάλλιο - Δεν φοβάται κανέναν η Εθνική - Νο1 φαβορί για χρυσό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags