Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα ακόμη φιλικό χθες, γνωρίζοντας την ήττα στην Ιταλία από την Σάσαρι. Ηταν ένα παιχνίδι, που το παρακολούθησε πολύ κόσμος, καθώς μεταδόθηκε στο youtube. Ετσι άρχισαν να βγαίνουν κάποια συμπεράσματα αν και είναι ακόμη νωρίς.

Είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες ότι ο Ντέρικ Ουίλιαμς θα έχει ηγετικό ρόλο και αυτό φαίνεται όσο περνάει ο καιρός. Βγήκε και χθες μπροστά για τους «πράσινους» ο πρώην παίκτης των Λέικερς, που έχει υψηλή ποιότητα, αλλά δεν μπορεί να βγάλει μόνος του την θέση «4». Υπάρχει και ο Νίκος Χουγκάζ, αλλά ο εξάστερος χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη εκεί.

Το ιδανικό θα ήταν να βρίσκεται στα «πράσινα» ο Μήτογλου, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει φως για την περίπτωση του Θεσσαλονικέα πάουερ-φόργουορντ. Για αυτό ο Παναθηναϊκός ψάχνει στις ΗΠΑ και περιμένει τα «κοψίματα» του ΝΒΑ για να βρει τον εκλεκτό του.

Ο Πάρις Λι στο φιλικό με την Σάσσαρι έδειξε τα στοιχεία εκείνα, που τον χαρακτηρίζουν και είχε εμφανίσει και πέρυσι στη Μονακό. Γρήγορος, πιέζει πάνω στην μπάλα, του αρέσει το ανοιχτό γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά πράγματα από τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, που στα 23 τους έχουν αποκτήσει κάποιες εμπειρίες. Η Ευρωλίγκα, όμως, είναι πολύ δύσκολη και στην ουσία θα είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για τα δύο αδέρφια. Παράληλλα λείπουν σημαντικά γρανάζια της ομάδας, όπως είναι οι διεθνείς Παπαγιάννης και Γκριγκόνις, ενώ χθες δεν έπαιξε και ο Αντριους.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να φτιάξει μία ομάδα, που να πάει να πάρει τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό και να κυνηγήσει την οκτάδα στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που ο Ολυμπιακός έκανε κινήσεις, που τον κρατούν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οσο περνάει δε ο καιρός, ανεβαίνει η αγωνία για τον παίκτη, που θα αποκτηθεί. Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη θα έχει εντοπιστεί ο εκλεκτός και έτσι ο Παναθηναϊκός θα είναι πλήρης για να πραγματοποιήσει μια ανταγωνιστική σεζόν. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία τέλος για Μήτογλου - Σούπερ νέα για την τιμωρία του - Απόφαση έκπληξη από Παναθηναϊκό!