Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Πονίτκα, εκτοξεύτηκε στο Eurobasket - Γιατί "κόπηκαν" Αγραβάνης και Μπέικον
Μπάσκετ
| 2022-09-16 16:10:00

"Τρέλα" για ΠΑΟ και Πονίτκα, εκτοξεύτηκε στο Eurobasket - Γιατί "κόπηκαν" Αγραβάνης και Μπέικον

του Pick n' Scroll
"Τρέλα" για ΠΑΟ και Πονίτκα, εκτοξεύτηκε στο Eurobasket - Γιατί "κόπηκαν" Αγραβάνης και Μπέικον

Ο παίκτης που θέλει ο Ράντονιτς και το NBA για τον Έλληνα άσο! Πώς προέκυψε το όνομα του Πολωνού άσου για το Τριφύλλι, οι υποθέσεις που δεν έχουν προχωρήσεις και τα... κοψίματα από την Αμερική.

Το Ευρωμπάσκετ τελειώνει, οι εκπλήξεις είναι πολλές, οι συγκινήσεις μεγάλες, το θέαμα απολαυστικό. Οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ αποκλείστηκαν, κάποιοι άλλοι παίκτες προχωράνε αλλά δεν έχουν ομάδα για την επόμενη χρονιά. Όπως ο Τομάς Ερτέλ.

Στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του και σε λίγες μέρες θα μπει στην διαδικασία να πάρει τον έβδομο του ξένο. Θα ξεκινήσουν σιγά σιγά τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ και οι «πράσινοι» θα έχουν τα μάτια τους εκεί για να βρουν τον κατάλληλο παίκτη, που θα πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς στην θέση «4».

Πάντως, πολλοί Παναθηναϊκοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι η ομάδα τους θέλει και ένα «3άρι» και μετ’ επιτάσεως ζητούν τον Ματέους Πονίτκα, που κάνει «όργια» στο Ευρωμπάσκετ. Ο Πολωνός, όμως, είναι δεσμευμένος για τρεις μήνες με την Ρέτζιο Εμίλια και συν τοις άλλοις το κασέ του έχει εκτοξευθεί πλέον πολύ, που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το ακουμπήσει. Το βασικό, όμως, είναι ότι οι «πράσινοι» δεν θέλουν «3άρι», αλλά «4άρι».

Στο Ευρωμπάσκετ πήγε πολύ καλά και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, αλλά ο εξάστερος δεν κοιτάει προς αυτή την περίπτωση. Αλλωστε του έχει προταθεί εδώ και καιρό και αν ήθελε θα τον είχε πάρει ήδη. Ψάχνει κάτι διαφορετικό, όμως, ο Ράντονιτς, που όλα δείχνουν ότι θα το βρει από την δεξαμενή των «κομμένων» του ΝΒΑ. Σίνγκλετον επίσης δεν υπάρχει στο τραπέζι, ενώ ο Μπέικον έχει «κοπεί» εδώ και πολύ καιρό.

Οι ομάδες του ΝΒΑ τώρα υπογράφουν παίκτες για να έχουν για τα τρέινινγκ καμπ τους και προς τα τέλη του Σεπτέμβρη θα αρχίζουν να κόβουν τους περισσότερους. Αν τους αρέσει κάποιος και έχουν χώρο, θα τον κρατήσουν. Μάλιστα και ο Δημήτρης Αγραβάνης προσπαθεί να πάει στο τρέινινγκ καμπ των Σακραμέντο Κινγκς, που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Δεν αποκλείεται, πάντως, οι Κινγκς να ανταλλάξουν τα δικαιώματα του Αγραβάνη, ο οποίος επίσης δεν είναι στο μυαλό του Παναθηναϊκού και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φεύγουν από την Εθνική Γιάννης και Ιτούδης - Έρχονται... δύο ενισχύσεις - Φέρνουμε NBAer! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags