Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις: Τελειώνει η μεταγραφή Πονίτκα στον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-09-21 18:08:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Τελειώνει η μεταγραφή Πονίτκα στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις: Τελειώνει η μεταγραφή Πονίτκα στον Παναθηναϊκό!

Πολύ κοντά σε μία δυνατή μεταγραφική κίνηση βρίσκονται οι Πράσινοι, που φέρνουν στην Ελλάδα τον αρχηγό της Εθνικής Πολωνίας μετά το εξαιρετικό Eurobasket που πραγματοποίησε.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Ματέους Πονίτκα και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση είναι οι Πράσινοι να τα βρουν και με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Όπως σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ το Sportdog το μεσημέρι της Τετάρτης (21/9), ο Παναθηναϊκός είχε καταλήξει στην περίπτωση του Πολωνού άσου και θεωρούταν το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις του Τριφυλλιού με τη Ρέτζιο Εμίλια βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται είτε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (22/9), είτε το πρωί της Πέμπτης.

Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρης είχαν στόχο την ενίσχυση του "πράσινου" ρόστερ στις θέσεις 2 και 3, ρόλους που ο Πονίτκα μπορεί να υπηρετήσει άριστα.

Ο Πολωνός άσος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Πολωνία στο πρόσφατο Eurobasket, οδηγώντας την ομάδα του στην 4η θέση της διοργάνωσης. Στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο τουρνουά ο Πονίτκα μέτρησε 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1, 6 κλεψίματα και 42,2% στα σουτ εντός πεδιάς κατά μέσο όρο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags