Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει ο Ράντονιτς από NBA - Περιμένει δώρο από Σέλτικς - Κίνηση για Μήτογλου, σκάει ανακοίνωση!
Μπάσκετ
| 2022-09-23 10:00:00

Αυτόν θέλει ο Ράντονιτς από NBA - Δώρο από Σέλτικς - Κίνηση για Μήτογλου, σκάει ανακοίνωση!

του Pick n' Scroll
Αυτόν θέλει ο Ράντονιτς από NBA - Δώρο από Σέλτικς - Κίνηση για Μήτογλου, σκάει ανακοίνωση!

Η... ιδανική επιλογή για 4αρι και πότε βγαίνει η τιμωρία του Ντίνου! Οι Πράσινοι μετά τη μεταγραφή του Πονίτκα "τρέχουν" για το τελευταίο τους χτύπημα, που θα είναι πιθανότατα από την Αμερική. Τι ψάχνει ο Σέρβος προπονητής, τι περιμένει και τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για να δώσει τα πρώτα του φιλικά μπροστά στον κόσμο του, καθώς σήμερα αρχίζει το μεγάλο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή επίσης της Μακάμπι, της Εφές και της Αρμάνι.

Στους φιλικούς αγώνες, που έδωσαν στην Ιταλία, αλλά και σε εκείνο στην Καρδίτσα, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν όπως ήταν λογικό ανέτοιμοι καθώς μάλιστα τους έλειπαν οι διεθνείς παίκτες. Επίσης, δεν θα μπορούσε να είναι σε εκείνα τα παιχνίδια ο Ματέους Πονίτκα, ενώ ακόμη αναζητείται το «4άρι», όπως είπε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Με τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός ενισχύει πολύ την περιφέρειά του, προσθέτει δημιουργία στην επίθεση, αλλά και όγκο στην άμυνα, προσθέτει και εμπειρία με τον Πολωνό να είναι 29 ετών.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο ποιο θα είναι το «4άρι», που μαζί με τον Ντέρικ Ουίλιαμς και τον Νίκο Χουγκάζ θα καλύψει την θέση. Ο Τζέικ Λέιμαν είναι ένας παίκτης, που αρέσει, αλλά δεν υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή, καθώς έχει συμβόλαιο για το τρέινινγκ-καμπ με τους Σέλτικς. Αν «κοπεί» από τους Βοστωνέζους, τότε μπορεί να γίνει συζήτηση για τον πρώην φόργουορντ του Πόρτλαντ και της Μινεσότα.

Ο Ζίλαν Τσίθαμ είναι ένας ακόμη πάουερ-φόργουορντ, που έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, μάλιστα οι «πράσινοι» τον ήθελαν και παλιότερα.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν υπήρχε ποτέ, πλέον δεν υπάρχει και επίσημα καθώς ο Λιθουανός πήγε στην Καρσίγιακα.

Το μάτι του Παναθηναϊκού είναι ακόμη πιο έντονα στα «κοψίματα» του ΝΒΑ, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει. Ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις και περιμένουν να δουν αν αυτοί οι παίκτες θα «κοπούν», ώστε να κινηθούν ανάλογα.

Ψάχνουν ένα «4άρι» να σουτάρει πολύ καλά και αν βρουν έναν παίκτη σαν τον Κέλαν Μάρτιν, που έπαιζε μέχρι πέρυσι στο ΝΒΑ και παλιότερα είχε αγωνιστεί και στο γερμανικό πρωτάθλημα, θα έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Ανεξαρτήτως του ξένου «4αριού», θα γίνει κίνηση και για τον Ντίνο Μήτογλου, όταν βγει η τιμωρία του και αυτή δεν θα είναι πολύ βαριά. Για τον Μήτογλου, η απόφαση πάει από τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή μετά τον Πονίτκα - Φέρνει και… Βεζένκοφ ο ΠΑΟ - Ομάδα για 8αδα στη Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags