Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα μεταγραφή μετά τον Πονίτκα - Φέρνει και… Βεζένκοφ ο ΠΑΟ - Ομάδα για 8αδα στη Euroleague!
Μπάσκετ
| 2022-09-21 23:00:00

Νέα μεταγραφή μετά τον Πονίτκα - Φέρνει και… Βεζένκοφ ο ΠΑΟ - Ομάδα για 8αδα στη Euroleague!

του Pick n' Scroll
Νέα μεταγραφή μετά τον Πονίτκα - Φέρνει και… Βεζένκοφ ο ΠΑΟ - Ομάδα για 8αδα στη Euroleague!

Παίρνει "φωτιά" το ΟΑΚΑ, ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο του Ράντονιτς! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει γιατί στο Τριφύλλι προχωρούν στην απόκτηση του Πολωνού άσου και ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ντυθεί στα πράσινα. Τι έχει ζητήσει ο Σέρβος προπονητής και πώς θα κλείσει το ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον γκαρντ Ματέους Πονίτκα και είναι αρκετοί εκείνοι, που ρωτάνε, γιατί γίνεται τώρα μία τέτοια κίνηση, ενώ εδώ και καιρό η ομάδα αναζητάει «4άρι» και όχι παίκτη σε άλλη θέση. Η απάντηση είναι απλή καθώς οι «πράσινοι» λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είδαν από τα φιλικά ότι πέρα από ένα ακόμη «4άρι», χρειάζεται και ένας επιπλέον παίκτης στα γκαρντ.

Με τον Πονίτκα να είναι ο καλύτερος διαθέσιμος που υπάρχει καθώς μάλιστα μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Το επιπλέον καλό με τον Πολωνό είναι ότι βρίσκεται σε σούπερ αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, μιας και προέρχεται από μεγαλειώδεις εμφανίσεις, που οδήγησαν την εθνική της χώρας του στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ.

Παίρνοντας τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφές του. Θα πάρει και το «4άρι», που λέγαμε. Και αυτό το «4άρι» ο Ράντονιτς το θέλει σαν τον Πίτερς ή σαν τον Βεζένκοφ του Ολυμπιακού: να έχει ικανότητα έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Ετσι όπως έχουν φτιαχτεί οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη από έναν ακόμη πολύ καλό σουτέρ, τομέα, στον οποίο δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικός ο Πονίτκα. Ετσι θα πάνε να πάρουν ένα «4άρι», που να σκοράρει από μακριά και από τη μία θα προσφέρει πόντους και από την άλλη θα ανοίγει το γήπεδο για τους συμπαίκτες του.

Τον παίκτη αυτόν θα τον περιμένουν από τα «κοψίματα» του ΝΒΑ, που ήδη ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου κάνει τζάμπολ.

Με Πονίτκα και ένα πολύ καλό «4άρι» ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει ένα σημαντικό ρόστερ, που με την κατάλληλη προπονητική επιρροή θα μπορέσει να παλέψει για να μπει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο 3άρι ο Πονίτκα, θα τον ήθελε κάθε προπονητής - "Διέλυσε" Ντόνσιτς - Αυτά θα δώσει σε ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags