Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκεί κοιτάζει για 4αρι ο Παναθηναϊκός - "Σαν τον Γιοβάνοβιτς ο Ράντονιτς" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-09-23 13:12:00

Εκεί κοιτάζει για 4αρι ο Παναθηναϊκός - "Σαν τον Γιοβάνοβιτς ο Ράντονιτς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εκεί κοιτάζει για 4αρι ο Παναθηναϊκός - "Σαν τον Γιοβάνοβιτς ο Ράντονιτς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι είναι στην αναζήτηση του τελευταίου κομματιού του... παζλ της νέας σεζόν, όμως φαίνεται ότι ο νέος τεχνικός του Εξάστερου έχει τα ίδια... χούγια με τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παναθηναϊκός: Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Πετρίδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τους Πράσινους που τόνισε ότι αρχικά στα αγωνιστικά ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ στα μεταγραφικά ο Πονίτκα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Όσον αφορά στην απόκτηση παίκτη για το "4" ο Ντέγιαν Ράντονιτς κοιτάζει τα κοψίματα από το NBA όμως έχει την ίδια λογική με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δηλαδή δεν θα πάρει παίκτη αν δεν του κάνει 100%.

«Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει στο τουρνουά, από βδομάδα θα αρχίσει να μπαίνει στις προπονήσεις. Θα δούμε αν θα προλάβει το Σούπερ Καπ. Ο Πονίτκα εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Αθήνα. Περιμένουμε και μια προσθήκη στο ‘4’, λογικά από τα κοψίματα του ΝΒΑ. Ο Ράντονιτς είναι κάπως σαν τον… Γιοβάνοβιτς, δεν θα πάρει παίκτη για να πάρει, αν δεν του κάνει 100%. Πάντως λογικά δεν θα αργήσει πολύ ακόμη η συγκεκριμένη κίνηση» είπε  για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags