Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματέους Πονίτκα: Κόλπο γκρόσο με Πονίτκα - Πόσο θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό - Έτσι τον... έκλεψε ο Ράντονιτς!
Μπάσκετ
| 2022-09-23 17:02:00

Κόλπο γκρόσο με Πονίτκα - Πόσο θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό - Έτσι τον... έκλεψε ο Ράντονιτς!

του Pick n' Scroll
Κόλπο γκρόσο με Πονίτκα - Πόσο θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό - Έτσι τον... έκλεψε ο Ράντονιτς!

Ο Πολωνός διέπρεψε στο Eurobasket και υπέγρααψε αμέσως στο Τριφύλλι, που κινήθηκε γρήγορα και πρόλαβε όλους τους αντιπάλους του. Πόσα χρήματα έδωσε όμως για να τον φέρει στην Ελλάδα;

Ο Ματέους Πονίτκα, σε αντίθεση με το ευρύ κοινό που τον έμαθε πριν λίγες ημέρες χάρη στο triple double που πέτυχε κόντρα στη Σλοβενία στα προημιτελικά του Eurobasket, στην πραγματικότητα, είναι παίκτης επιπέδου Euroleague από τη σεζόν 2015-16. Εκείνη τη χρονιά αγωνιζόταν τότε στην άσημη Ζιέλονα Γκόρα και μάλιστα είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας και στα δύο παιχνίδια εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πρόκειται για έναν παίκτη απο το πάνω ράφι και απλά το ματς με τους Σλοβένους το υπενθύμισε σε όλους αυτο. Αυτές οι εμφανίσεις μάλιστα τον έφεραν ξανά στο προσκήνιο της Euroleague με αποτέλεσμα να δεχθεί κρούσεις τόσο ο παίκτης όσο και η Ρέτζιο Εμίλια.

Οι Ιταλοί είχαν κάνει κίνηση ματ κλείνοντας τον πριν το Ευρωμπάσκετ και το καρπώθηκαν οικονομικά αυτό.

Για την ακρίβεια κέρδισαν 100 χιλ. ευρώ, ποσό που θα διαθέσουν για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, για παίκτη που δεν έκανε καν προπόνηση μαζί τους.

Πέρα από τα 100 χιλ. ευρώ που κόστισε η αγορά του, αναμένεται ο παίκτης να λάβει και ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. ευρώμ, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ντιλ θα είναι χαμηλότερο από τις 600 χιλ. ευρώ και δείχνει ότι ο παίκτης είχε διάθεση για να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει ο Ράντονιτς από NBA - Δώρο από Σέλτικς - Κίνηση για Μήτογλου, σκάει ανακοίνωση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags