Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έλυσε επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα του ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο - Φέρνει και 4αρι που… σκοτώνει!
Μπάσκετ
| 2022-09-23 23:11:00

Έλυσε επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα του ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο - Φέρνει και 4αρι που… σκοτώνει!

του Pick n' Scroll
Έλυσε επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα του ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο - Φέρνει και 4αρι που… σκοτώνει!

Πώς θα κοντράρει τον Ολυμπιακό και η επόμενη μεταγραφή στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι... άρεσαν κόντρα στην Εφές, πήραν τη νίκη και άφησαν υποσχέσεις, ενώ φάνηκε ότι βρήκαν δύο αξιόπιστα πλέι-μέικερ. Ποιοι άλλοι ξεχώρισαν στο φιλικό του Τριφυλλιού και η συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε κερδίζοντας την Εφές όσο άνετα δείχνει το τελικό 86-71. Αυτές καθ’ αυτές οι νίκες σε φιλικά παιχνίδια από μόνες τους δεν λένε πολλά πράγματα. Τα επίσημα ματς είναι εκείνα, που μετράνε.

Οι «πράσινοι», όμως, έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και εντυπωσίασαν τους περίπου 5.000 φίλους τους, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Κυρίως αυτό, που άρεσε στον κόσμο της ομάδας ήταν ότι λειτούργησαν άψογα οι δύο νέοι πλέι-μέικερ, ο Πάρις Λι και ο Νέιτ Ουόλτερς. Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε πολύ τα δύο τελευταία χρόνια με τους «άσους» του, τώρα φαίνεται ότι λύνεται κατά μεγάλο ποσοστό το πρόβλημα. Απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, ο Λι με τον Ουόλτερς τα κατάφεραν περίφημα και έκαναν τους φίλους του «τριφυλλιού» να φύγουν από το ΟΑΚΑ με το χαμόγελο στα χείλη. Και μάλιστα έρχεται και τρίτος δημιουργός για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού και ο Ματέους Πονίτκα θα δώσει λύσεις από αυτή την θέση.

Γενικώς ο Παναθηναϊκός άρεσε σε αυτό το φιλικό με την Εφές, καθώς μάλιστα προερχόταν από άσχημες εμφανίσεις, τόσο στην Ιταλία όσο και στο παιχνίδι, που είχε δώσει με την Καρδίτσα. Σε ένα, όμως, πιο ανταγωνιστικό ματς όπως αυτό με τους Τούρκους έδειξε κάτι από το πραγματικό του πρόσωπο, τι κι αν μάλιστα έπαιζε χωρίς τον Γκριγκόνις, χωρίς τον Πονίτκα, ενώ θα έρθει και «4άρι», που θα «σκοτώνει» με το μακρινό του σουτ.

Από ένα και μόνο παιχνίδι δεν μπορεί να έρθει απογοήτευση ή ενθουσιασμός, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη και των παικτών, που αναφέραμε, θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τις πλουσιότερες ομάδες της Ευρωλίγκα και να χτυπήσει είσοδο στην οκτάδα. Παράλληλα θα μπορεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει πιο ισχυρός και είναι το φαβορί για τις διοργανώσεις, που γίνονται στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει ο Ράντονιτς από NBA - Δώρο από Σέλτικς - Κίνηση για Μήτογλου, σκάει ανακοίνωση!

 
Παναθηναϊκός- Αναντολού Εφές 86-71 | HIGHLIGHTS " itemprop="name" /> Παναθηναϊκού και της Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο του αγώνα για τον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»." itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags