Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη από πασίγνωστο πρώην παίκτη - "Το μεγαλύτερο λάθος που δεν πήγα στον ΠΑΟ του Ζοτς"
| 2022-10-06 23:07:00

Αποκάλυψη από πασίγνωστο πρώην παίκτη - "Το μεγαλύτερο λάθος που δεν πήγα στον ΠΑΟ του Ζοτς"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από πασίγνωστο πρώην παίκτη - "Το μεγαλύτερο λάθος που δεν πήγα στον ΠΑΟ του Ζοτς"

Παλαίμαχος Σέρβος που παίκτης που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε σε podcast και αναφέρθηκε στην πρόταση που απέρριψε από τους Πράσινους όταν προπονητής ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μίλαν Γκούροβιτς: Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις απίστευτες εμφανίσεις του Σέρβου με τη φανέλα του Περιστερίου, που αργότερα αγωνίστηκε σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας μάλιστα να κατακτήσει το χρυσό στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολις και τον ίδιο να μιλάει σε podcast αναφέροντας ότι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, εξήγησε πως ήταν η άρνησή του στο κάλεσμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έλθει στον Παναθηναϊκό, το 2000!

«Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου. Σημαντικό ρόλο σε κάθε περίπτωση παίζει ο μάνατζέρ σου και ο τρόπος που σου παρουσιάζει τα πράγματα. Κυρίως, το αν σου λέει την αλήθεια πριν υπογράψεις. Αυτό συνέβη έπειτα από δυο χρόνια στην Μπαρτσελόνα... Ο Ζέλικο με κάλεσε στον Παναθηναϊκό. Αν και το λάθος τότε δεν ήταν του μάνατζέρ μου αλλά δικό μου. Μου έδωσε ένα μεγάλο συμβόλαιο, να έλθω και να κάνω δίδυμο με τον Μποντιρόγκα. Απέρριψα την πρόταση! Νομίζω πως ήμουν ο μόνος που είπα όχι στον Ομπράντοβιτς εκείνη την εποχή.

Ήμουν 25 ετών, ήμουν θυμωμένος επειδή δεν με κάλεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Πήρε αυτή την απόφαση. Δεν ξέρω αν ήταν δική του. Πίστευα πως υπήρχε θέση για μένα. Απογοητεύτηκα και τον απέρριψα. Έκαναν το πιο μεγάλο λάθος και το μετάνιωσα. Του ζήτησα συγγνώμη όταν μιλήσαμε μετά. Του εξήγησα πως ήταν λάθος μου. Γιατί είναι τιμή να παίζει κάποιος για τον Ζέλικο», είπε ο Μίλαν Γκούροβιτς μιλώντας στο podcast «Jao Mile».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags