Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ζήτησε... Γκιστ στο ΟΑΚΑ ο Ράνονιτς - "Έκοψε" Οριόλα και Μπαρτέλ - Αυτός θα είναι ο νέος Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
| 2022-10-07 12:04:00

Ζήτησε... Γκιστ στο ΟΑΚΑ ο Ράνονιτς - "Έκοψε" Οριόλα και Μπαρτέλ - Αυτός θα είναι ο νέος ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Ζήτησε... Γκιστ στο ΟΑΚΑ ο Ράνονιτς - "Έκοψε" Οριόλα και Μπαρτέλ - Αυτός θα είναι ο νέος ΠΑΟ!

Το πρόβλημα με τον Γκριγκόνις και το στυλ παιχνιδιού του Σέρβου κόουτς. Γιατί έχασαν οι Πράσινοι από τη Ρεάλ παρά την εξαιρετική τους άμυνα, οι παίκτες που έλειψαν και η μεταγραφή που θέλει ο προπονητής για να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ και να βρει έξτρα λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πάνω, κάτω αυτό, που έκανε με Κολοσσό και Ολυμπιακό, το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Ρεάλ. Πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και για αυτό άλλωστε δέχθηκε μόλις 71 πόντους από μία τόσο ποιοτική ομάδα, όπως η ισπανική. Στην επίθεση, όμως, οι παίκτες του Ράντονιτς δεν έχουν την ανάλογη εικόνα. Εβαλαν κόντρα στην Ρεάλ 68 πόντους και για αυτό ηττήθηκαν.

Πάντως, δεν είναι ακριβώς θέμα ότι κοίταξαν περισσότερο την άμυνα τους και γνώρισαν την ήττα. Είναι ότι ο Ράντονιτς είναι αμυντικογενής προπονητής και θέλει να κερδίζει τα παιχνίδια με αυτό τον τρόπο. Κάποιες στιγμές θα τα καταφέρει, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας, όμως, οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποδώσουν και επιθετικά για να έχουν αποτέλεσμα.

Με τέτοιο Γκριγκόνις, όμως, δεν θα έχουν τύχη. Και με τον Ολυμπιακό και με την Ρεάλ ο Λιθουανός τα έσπασε. Δεν τίθεται θέμα για την αξία του, κάποια στιγμή, όμως, πρέπει να ξεμπουκώσει για να έχει η ομάδα του καλύτερη τύχη.

Θα βοηθήσει, πάντως, τον Ράντονιτς η επιστροφή του Νέιτ Ουόλτερς, που δεν θα αργήσει να πατήσει και πάλι παρκέ. Και ο Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να ελπίζει ότι θα λυθεί άμεσα και το θέμα του «4αριού». Τα «κοψίματα» του ΝΒΑ έχουν αρχίσει και θα φουντώσουν τις επόμενες μέρες με τον Παναθηναϊκό να έχει στραμμένη εκεί την προσοχή του. Και την έχει εκεί, καθώς δεν θέλει να ασχοληθεί με τον Οριόλα, όπως γράψαμε και χθες, ούτε με περιπτώσεις όπως του Μπαρτέλ, που ήταν στην Φενέρ. Ο Παναθηναϊκός θέλει κάτι πολύ ποιοτικό και εδώ, που έχουν φτάσει τα πράγματα, θα περιμένει όσο χρειάζεται για να τα καταφέρει. Θέλει έναν...φρέσκο Γκιστ και αν μπορέσει να τον βρει, τότε θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Παναθηναϊκός θα "δαγκώνει" στην άμυνα, μα δεν έχει την πολυτέλεια για τέτοιους... Γκριγκόνις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags