Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριους Γκριγκόνις: Ο νέος ρόλος του Γκριγκόνις, το ντεφορμάρισμα και η σιγουριά για τον Λιθουανό!
Μπάσκετ
| 2022-10-07 23:30:00

Ο νέος ρόλος του Γκριγκόνις, το ντεφορμάρισμα και η σιγουριά για τον Λιθουανό!

Ο νέος ρόλος του Γκριγκόνις, το ντεφορμάρισμα και η σιγουριά για τον Λιθουανό!

Μπορεί ο Μάριους Γκριγκόνις να μην έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο Τριφύλλι είναι σίγουροι για την αγωνιστική επάνοδο του Λιθουανού.

Παναθηναϊκός: Ο Γκριγκόνις ήταν... αφύσικα άστοχος και στο ματς κόντρα στη Ρεάλ, με τον 28χρονο γκαρντ ενδεικτικά να πετυχαίνει τρίποντο για το 44-45 και, κυριολεκτικά, να κάνει το σταυρό του!

Ο Λιθουανός του 40% καριέρας από το τρίποντο είχε στο ΟΑΚΑ 1/9! Συνολικά, στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκριγκόνις μετρά 2/23 σουτ! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι αληθινό. Αυτό βέβαια δεν γίνεται, φυσιολογικά, να συνεχίσει ακόμα για πολύ.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι σύντομα ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρει τον καλό του εαυτό και στην πράξη, θα κάνει τη διαφορά. Ειδικά στην επίθεση, διότι γι' αυτό επένδυσε πάνω του το κλαμπ το καλοκαίρι.

Επίσης, πέρα από τον τραυματισμό του που δεδομένα τον κράτησε πίσω, υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα. Ο Γκριγκόνις ήταν ανέκαθεν παίκτης του πιο υψηλού επιπέδου, αλλά πουθενά μέχρι τώρα δεν του είχε ανατεθεί προκαταβολικά ο ρόλος του ηγέτη, όπως συνέβη φέτος δηλαδή στον Παναθηναϊκό. Με άλλα λόγια ο Λιθουανός είναι λογικό να έχει κάπως περισσότερο άγχος σε αυτό το ξεκίνημα. Αυτό βέβαια μέχρι να "λυθεί" και να βγάλει τα φοβερά του προτερήματα στο παρκέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags