Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Αυτός ο Ολυμπιακός... παίρνει Ευρωλίγκα - "Έγκλημα" με Βεζένκοφ - Έδωσε απαντήσεις ο Λαρεντζάκης
Μπάσκετ
| 2022-10-07 23:58:00

Αυτός ο Ολυμπιακός... παίρνει Ευρωλίγκα - "Έγκλημα" με Βεζένκοφ - Έδωσε απαντήσεις ο Λαρεντζάκης

του Pick n' Scroll
Αυτός ο Ολυμπιακός... παίρνει Ευρωλίγκα - "Έγκλημα" με Βεζένκοφ - Έδωσε απαντήσεις ο Λαρεντζάκης

"Ποδοπάτησαν" την Μπαρτσελόνα και έστειλαν μήνυμα στην Ευρώπη. Με εκπληκτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση οι Πειραιώτες νίκησαν πολύ εύκολα στη Βαρκελώνη και έδειξε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική πως φέτος θα παλέψουν για να σηκώσουν την κούπα.
 

Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη Κυριακή πήρε το Σούπερ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό και το βράδυ της Παρασκευής έδωσε εντυπωσιακή συνέχεια, κερδίζοντας άνετα στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα. Μπήκε έτσι με το δεξί στην Ευρωλίγκα και έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν υποδειγματική και στις δύο άκρες του γηπέδου. Στην τέταρτη περίοδο από ένα πολύ μακρινό σουτ του Αμπρίνες, που έδωσε δύναμη στην Μπαρτσελόνα, κινδύνεψε να μπει σε περιπέτειες, αλλά γενικώς πατούσε πολύ καλά στα πόδια της και εν τέλει έφτασε εύκολα στον στόχο της.

Σε αυτό την βοήθησε πολύ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο δυναμικός γκαρντ, με τον οποίο έγινε φασαρία την προηγούμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό για το καλάθι, που έβαλε στο τέλος, ενώ δεν έπρεπε, ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα χάρμα ιδέσθαι. Και κυρίως ήταν αποφασιστικός με την άμυνά του και τα μεγάλα του τρίποντα. Είναι παίκτης, που βάζει το σώμα του στη φωτιά και πριν από λίγο το έκανε αυτό για μία ακόμη φορά.

Ο κορυφαίος, όμως, του Ολυμπιακού για μία ακόμη φορά ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος, που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του την περυσινή χρονιά, έδωσε συνέχεια και πήρε και ένα –ακόμη- είδος εκδίκησης, καθώς πριν από μερικά χρόνια η Μπαρτσελόνα δεν τον κράτησε στο ρόστερ της. Δεν αξιολόγησε σωστά η ισπανική ομάδα και την πάτησε 100%, κάτι, που βλέπουμε συνέχεια. Ο Βεζένκοφ κάθε μέρα, που περνάει και ταχύτητα ανεβάζει και τις μετοχές του. Ηδη έχει πάρει αύξηση αποδοχών και επέκταση συμβολαίου από τον Ολυμπιακό, αλλά μοιάζει σαν ένα τρένο, που δεν σταματάει με τίποτα. Και δεν αποκλείεται αυτό, που δεν έγινε φέτος, να γίνει και του χρόνου και ο 27χρονος φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά να πάει στο ΝΒΑ. Πάει, δεν πάει, όμως, έχει μία σοβαρή δουλειά μπροστά του, να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει την Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα για να κατακτήσουν την τέταρτη κούπα και μόνο κάποια ατυχία μπορεί να τους σταματήσει στην προσπάθειά τους αυτή. Είναι πολύ δουλεμένοι, το κλίμα είναι εξαιρετικό, το ταλέντο υπάρχει, οπότε ο κόσμος δικαιολογημένα θέλει φάιναλ-φορ και κατάκτηση της κορυφής.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με σουτέρ... φονιά για ΠΑΟ - Διακαής πόθος Μπαρτζώκα από NBA - Δίνει λύσεις σε Ράντονιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags