Facebook Pixel Άλμπα - Παναθηναϊκός: Ο χειρότερος ΠΑΟ των τελευταίων ετών - Δεν… αντέχεται 30αρα από Άλμπα - Αρκούν δύο... μεταγραφές;
Μπάσκετ
| 2022-10-19 23:07:00

Ο χειρότερος ΠΑΟ των τελευταίων ετών - Δεν… αντέχεται 30αρα από Άλμπα - Αρκούν δύο... μεταγραφές;

του Pick n' Scroll
Ο χειρότερος ΠΑΟ των τελευταίων ετών - Δεν… αντέχεται 30αρα από Άλμπα - Αρκούν δύο... μεταγραφές;

Ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς πάθος, χωρίς κατεύθυνση στο Βερολίνο! Οι Πράσινοι με μία ακόμα τραγική εμφάνιση, ηττήθηκαν πολύ εύκολα από τους Γερμανούς που είχαν ηχηρές απουσίες και δημιούργησαν έντονο προβληματισμό για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλή εικόνα την προηγούμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι, παίρνοντας το «διπλό» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Την Κυριακή, που μας πέρασε, είχε επίσης πολύ καλή αγωνιστική εικόνα απέναντι στο Λαύριο, αν και βέβαια ο συντελεστής δυσκολίας αυτού του ματς ήταν πολύ πιο μικρός σε σχέση με τον αγώνα της Σερβίας.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως, οι «πράσινοι» πήγαν από το ένα άκρο στο άλλο. Εύκολα μπορεί να πει κανείς ότι πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από την όχι πολύ ποιοτική, αλλά σοβαρή Αλμπα. Ο Παναθηναϊκός θύμισε απόλυτα την περυσινή ομάδα, που σε πολλά σημεία της χρονιάς δεν ήξερε που βρισκόταν και που πάταγε.

Μία ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς πάθος, χωρίς κατεύθυνση, έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της Αλμπα, που μάλιστα έπαιξε με σημαντικές απουσίες. Και πάνω από όλα της έλειψαν τα δύο βασικά της γκαρντ, ο Σμιθ και ο Λο.

Ολοι ξέρουν ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται χρόνο καθώς είναι καινούρια ομάδα. Ομως από αυτό το σημείο μέχρι το κάκιστο πρόσωπο, που έδειξαν πριν από λίγο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εμφανίσεις σαν κι αυτή στο Βερολίνο δεν μπορεί να τις αντέξει κανείς και πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση καθώς τα παιχνίδια περνάνε, οι κακές παρουσίες συνεχίζονται και οι νίκες δεν έρχονται.

Κάλλιστα μπορεί να πει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός θύμισε την εμφάνιση, που έκανε πριν από μερικές μέρες κόντρα στον Αρη ή εκείνη, που είχε κάνει πέρυσι στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, από τον οποίο είχε χάσει εύκολα.

Η επιστροφή του Ουόλτερς από τον τραυματισμό του και ο ερχομός του Λέιμαν θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας, αλλά αυτά δεν είναι αρκετά από μόνα τους, ώστε να φέρουν την άνοιξη.

Πέρα από την ομαδική βελτίωση, θα πρέπει και κάποιοι παίκτες να παίξουν ανάλογα με την μεγάλη τους αξία και τα μεγάλα τους συμβόλαια. Κάτι, που δεν συμβαίνει μέχρι τώρα. Ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά τέτοιες εμφανίσεις όπως στο Βερολίνο είναι γροθιά στο στομάχι κάθε Παναθηναϊκού.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "100% ο Λέιμαν αυτό που έψαχνε ο ΠΑΟ - Ιδανικός αντι-Παπαπέτρου, παίζει 4 - Φέρτε και Αλίζ Τζόνσον"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags