Facebook Pixel Παναθηναϊκός; Έχει ρίξει 5 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-22 13:25:00

Υπέρβαση Γιαννακόπουλου ο Μπέικον - "All in" για να σωθεί η χρόνια - Απόφαση για Μαντζούκα!

Υπέρβαση Γιαννακόπουλου ο Μπέικον - "All in" για να σωθεί η χρόνια - Απόφαση για Μαντζούκα!

Πώς έκλεισε η σπουδαία μεταγραφή και τα πολλά χρήματα που έπεσαν. Πώς ο ιδιοκτήτης ήταν το πρόσωπο-κλειδί, για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη μεταγραφή. Στα 5 εκατ. ευρώ το ποσό που έχει βάλει φέτος στην ομάδα!

Παναθηναϊκός: Επίσημη μορφή έχει πάρει από το βράδυ της Παρασκευής (21/10) η «βόμβα» του Ντουέιν Μπέικον στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έκαναν το «μπαμ» με τον παίκτη που κέντρισε πάνω του όλα τα βλέμματα πέρσι στην Ευρωλίγκα και τη Μονακό, προσθέτοντας στο ρόστερ τους μια πραγματική επιθετική… μηχανή!

Για να γίνει αυτή η κίνηση πραγματικότητα, όμως, έπρεπε να υπάρχει η καθοριστική παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην υπόθεση. Ο μεγαλομέτοχος ήταν εκείνος έδωσε το τελικό «ΟΚ» για να κλείσει οριστικά η προσθήκη του Αμερικάνου, κάνοντας μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να ντυθεί ο πρώην NBAer στα πράσινα. Μάλιστα, πλέον, το ποσό που έχει βάλει φέτος ο Γιαννακόπουλος στην ομάδα φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέραμε και χθες (21/10), στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν και για «4άρι». Ωστόσο αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Δηλαδή σε πρώτη φάση η ομάδα συνεχίζει με 8 ξένους τους Ουόλτερς, Λι, Άντριους, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Ντέρικ Ουίλιαμς, Γκουντάιτις και εσχάτως Μπέικον. 

Ο Μαντζούκας θα πάρει πια περισσότερο χρόνο πίσω από τον Ντέρικ και αν διαπιστωθεί πως το κενό στο «4» υφίσταται, τότε θα υπάρξει κινητοποίηση για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, με το παράλληλο φυσικά κόψιμο ενός ξένου για να μην φτάσουν τους 9 (σ.σ. αν συνέβαινε αυτό ο Άντριους θα… πλήρωνε το «μάρμαρο»).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags