Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στις μεταγραφές του ΠΑΟ - "Παίζει" πρώην για back up του Μπέικον - Στην λίστα ο Πασκάλ!
Μπάσκετ
| 2022-10-22 23:55:00

Ανατροπή στις μεταγραφές του ΠΑΟ - "Παίζει" πρώην για back up του Μπέικον - Στην λίστα ο Πασκάλ!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στις μεταγραφές του ΠΑΟ - "Παίζει" πρώην για back up του Μπέικον - Στην λίστα ο Πασκάλ!

Μόνο έτσι θα αποκτηθεί κι άλλο "τεσσάρι" από τους Πράσινους. Δύο ονόματα για back up του Ντουέιν Μπέικον, ο ένας παλιός γνώριμος. Στο "μπλοκάκι" και NBAer!

Ο Παναθηναϊκός έριξε την βόμβα του χθες το βράδυ με την απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον και ο κόσμος του είναι ενθουσιασμένος, παράλληλα και ανυπόμονος. Περιμένει την άφιξη του Αμερικάνου στην Αθήνα και βέβαια την είσοδό του στην ομάδα για να αρχίσει να ελπίζει σε καλύτερα πράγματα.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό την απόκτηση του Αμερικάνου και έστω και από σπόντα αυτή έγινε εφικτή. Ετσι έρχεται στην Αθήνα ένας μεγάλος σκόρερ, που μαζί με τον Μάικ Τζέιμς λίγο έλειψε να αποκλείσουν πέρυσι με τον Μονακό τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

Ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη, αλλά η απόκτηση του Μπέικον σε συνδυασμό με την επιστροφή στην δράση του Ουόλτερς από τον τραυματισμό του κάνουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς να νοιώθει πολύ καλύτερα. Πλέον αυτό, που δεν έχει, είναι ένα αναπληρωματικό «4άρι», που προς το παρόν δεν θα αποκτηθεί.

Αν παρουσιαστεί, όμως, μία μεγάλη ευκαιρία, όπως το να αποφασίσει ο Σίνγκλετον να παίξει ή να έρθει από το ΝΒΑ ένας παίκτης σαν τον Ερικ Πάσκαλ, τότε θα γίνει κίνηση και ο Παναθηναϊκός αυτομάτως θα καταστεί εξαιρετικά δυνατός.

Προς το παρόν όλοι περιμένουν τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας του κόσμου, θεωρούν, όμως, οι «πράσινοι» ότι δεν θα τους παρουσιαστεί κάποιο σχετικό πρόβλημα. Αν παρουσιαστεί, πάντως, έχουν πάρει τα μέτρα τους, βάζοντας τις σχετικές δικλείδες στο συμβόλαιο.

Πάντως την χρονιά πέρυσι στη Μονακό την έβγαλε κανονικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την πορεία του στο ΝΒΑ.

Αν πάνε όλα ομαλά, τότε δεν αποκλείεται να παίξει έστω και λίγο στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με την Μακάμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα βάλει… κανόνες στον ΠΑΟ ο Μπέικον - Έτσι θα αλλάξει όλη την ομάδα - Αποφασίζει ο Ράντονιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags