Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι NY Times "στέλνουν" Αμερικανό άσο στον Παναθηναϊκό - Έχει ήδη κλείσει; - Τι παίζει με τη μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2022-10-31 20:14:00

Οι NY Times "στέλνουν" Αμερικανό άσο στον Παναθηναϊκό - Έχει κλείσει; - Τι παίζει με τη μεταγραφή!

Sportdog Team
Οι NY Times "στέλνουν" Αμερικανό άσο στον Παναθηναϊκό - Έχει κλείσει; - Τι παίζει με τη μεταγραφή!

Δημοσιογράφος των "New York Times" και του "Forbes" ανάρτησε το ρόστερ της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για τα προκριματικά του Mundobasket, λογίζοντας τον Λέιμαν ως παίκτη του Παναθηναϊκού!

 

Ο δημοσιογράφος των "New York Times" και του "Forbes", Άνταμ Ζαγκόρια, ανάρτησε το ρόστερ της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για τα προκριματικά του Mundobasket, λογίζοντας τον Λέιμαν ως παίκτη του Παναθηναϊκού!

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για περεταίρω συζητήσεις του Εξάστερου με τον 28χρονο φόργουορντ, όμως το ενδιαφέρον που είχε δείξει το Τριφύλλι για εκείνον αφήνει όλα τα δεδομένα ανοικτά στο τραπέζι, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Άντριους. Σε αυτό το σενάριο, δηλαδή, ο όγδοος ξένος θα ήταν ο Λέιμαν.

Οι Πράσινοι παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον 28χρονο φόργουορντ και περιμέναν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ώστε να ξεκαθαρίσει το αν θα έβρισκε συμβόλαιο στο NBA. Από τη στιγμή λοιπόν που κόπηκε προ ημερών από τους Μπόστον Σέλτικς, αυτόματα ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό είχε ανοίξει διάπλατα. Ο Λέιμαν θα ήταν ήδη στον Παναθηναϊκό, αν δεν υπήρχε η ανατροπή με τον Ντουέιν Μπέικον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη "βόμβα" με Αγραβάνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags