Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Παρτίζαν, αλλά πλήρωσε το πολύ κακό του ξεκίνημα και έτσι γνώρισε μία ακόμη ήττα.

Οι «πράσινοι» στο ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Νέιτ Ουόλτερς (17 πόντοι), αλλά η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σαφώς πιο καλά δουλεμένη, βρήκε τον τρόπο να πετύχει τον στόχο της. Ο Μπέικον προσπάθησε στο ντεμπούτο του με 17 πόντους, αλλά μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Γενικά πάντως ο εξάστερος έδειξε ότι μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα, αφού πλέον το υλικό υπάρχει.

Ο Μπέικον ήταν στην αρχική πεντάδα, αλλά αυτό δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Οχι ότι έφταιγε ο Αμερικάνος, στο πρώτο ημίχρονο, όμως, η άμυνα του «τριφυλλιού» ήταν για κλάματα. Για αυτό άλλωστε στο τέλος του εικοσαλέπτου το ταμπλό έγραψε 54-41 υπέρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι «πράσινοι» σε αυτό το διάστημα βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 18 πόντους, αλλά κάποια τυχερά τρίποντα τους δεν επέτρεψαν στους Σέρβους να ξεφύγουν ακόμη πιο πολύ. Ο Κέβιν Πάντερ έκανε πάρτι, αφού έβαζε καλάθι με όποιον τρόπο ήθελε. Στο πρώτο αυτό μέρος ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Λαυρίου είχε 20 πόντους, μην έχοντας αντίπαλο ουσιαστικά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το σκηνικό άλλαξε. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πήρε στο κυνήγι τον Πάντερ, η άμυνα άρχισε να λειτουργεί και ο Νέιτ Ουόλτερς νοικοκύρεψε το παιχνίδι της ομάδας του. Ετσι ο Παναθηναϊκός δεν άργησε να φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα του, μειώνοντας σε 58-57. Δεν μπόρεσε, όμως, να προσπεράσει, καθώς ο Πάντερ είχε «παγώσει», αλλά είχε πάρει μπροστά ο Αντζουσιτς. Και η τρίτη περίοδος τελείωσε με 68-64 υπέρ της Παρτίζαν.

Στην τέταρτη περίοδο ο Ουόλτερς συνέχισε την καλή δουλειά, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2 πόντους, αλλά πάλι οι Σέρβοι βρήκαν λύσεις, αυτή τη φορά από τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Ντάντε Εξουμ. Ετσι προηγήθηκαν με 80-71.

Στο 88-78 το παιχνίδι διακόπηκε λόγω μίας διαφημιστικής πινακίδας που έπεσε μέσα στο παρκέ, μετά από εις βάρος του Παναθηναϊκού σφύριγμα των διαιτητών. Σφύριγμα, που επηρέασε σε ένα βαθμό την εξέλιξη του αγώνα. Δεν άλλαξε πάντως η ουσία της υπόθεσης με την Παρτίζαν να παίρνει τη νίκη και τους «πράσινους» να έχουν τεράστια παράπονα από την διαιτησία. Και όχι μόνο για την τελευταία περίοδο.