Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μαύρα σύννεφα" για ξένο του Ολυμπιακού - Σκασμένος ο Μπαρτζώκας - Μεταγραφή μόνο για Ντόρσεϊ!
Μπάσκετ
| 2022-11-05 21:52:00

"Μαύρα σύννεφα" για ξένο του Ολυμπιακού - Σκασμένος ο Μπαρτζώκας - Μεταγραφή μόνο για Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll
"Μαύρα σύννεφα" για ξένο του Ολυμπιακού - Σκασμένος ο Μπαρτζώκας - Μεταγραφή μόνο για Ντόρσεϊ!

Οι πιέσεις στο ΣΕΦ για προσθήκη γκαρντ και οι σκέψεις του κόουτς! Γιατί οι Πειραιώτες ηττήθηκαν για δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα τους, ο προβληματισμός για την εικόνα συγκεκριμένων παικτών και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο NBAer.

Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός ήταν καβάλα στο άλογο στην Ευρωλίγκα, μετά τις δύο απανωτές ήττες από Μονακό και Βαλένθια, δεν έπεσε κάτω, πρέπει, όμως, να προβληματιστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χαρακτηρίζεται από συνέπεια και συνοχή. Με την Μονακό και κυρίως με την Βαλένθια, όμως, τα δύο αυτά στοιχεία πήγαν περίπατο και έτσι ήρθαν οι ήττες. Και αν η Μονακό είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας, δεν ισχύει το ίδιο και για την Βαλένθια, που μάλιστα εμφανίστηκε στο ΣΕΦ και με τρεις απουσίες.

Ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και ψάχνουν να δουν ποιο είναι το πρόβλημα της μεταστροφής. Από τους θριάμβους, δηλαδή, με Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπασκόνια στις δύο ήττες στον Πειραιά.

Η απόδοση και γενικώς ο ρόλος των νεοαποκτηθέντων είναι σίγουρα ένα στοιχείο, που παίζει τον ρόλο του. Ο λόγος γίνεται για τον Μπολομπόι, τον Πίτερς και τον Κάνααν. Ειδικά ο τελευταίος είναι πολύ μακριά από αυτό, που θέλει η ομάδα του Πειραιά. Μακριά από αυτό, που ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πολλοί λένε ότι πρέπει να αντικατασταθεί ο Κάνααν ή να αποκτηθεί ένας έξτρα γκαρντ. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν δουλεύει έτσι. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός των τελευταίων ετών. Ο Μπαρτζώκας πιστεύει στο ρόστερ του, είναι αυτοί, που νίκησαν σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, και εκεί θέλει να τους επαναφέρει. Αν δεν το καταφέρει και αν μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πάνε τα πράγματα έτσι όπως τα θέλει, τότε μπορεί να μπει στο τραπέζι το θέμα της μεταγραφής.

Πάντως, αν υπήρχε διαθέσιμος τώρα ο Ντόρσεϊ, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να έκανε κίνηση να τον πάρει. Δεν αποκλείεται να άλλαζε τις συνήθειές του ο Μπαρτζώκας καθώς πρόκειται για παίκτη, που όλοι ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει. Και βέβαια είναι και Ελληνας, που αυτομάτως θα επέτρεπε και στον Ταρίκ Μπλακ να παίζει στο πρωτάθλημα.

Ντόρσεϊ, όμως, δεν υπάρχει προς το παρόν, ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό και πολύ περισσότερο στο πως θα επανέλθει η ομάδα στις κανονικές της συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ήταν… Ολυμπιακός ούτε Φενέρ - Τρεις παίκτες "εκτός" ομάδας - Τζάμπα το 1 εκατ. των Αγγελόπουλων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags