Facebook Pixel Δεν ήταν… Ολυμπιακός ούτε Φενέρ - Τρεις παίκτες "εκτός" ομάδας - Τζάμπα το 1 εκατ. των Αγγελόπουλων!
Μπάσκετ
| 2022-11-04 23:33:00

Δεν ήταν… Ολυμπιακός ούτε Φενέρ - Τρεις παίκτες "εκτός" ομάδας - Τζάμπα το 1 εκατ. των Αγγελόπουλων!

του Pick n' Scroll
Δεν ήταν… Ολυμπιακός ούτε Φενέρ - Τρεις παίκτες "εκτός" ομάδας - Τζάμπα το 1 εκατ. των Αγγελόπουλων!

Τα... δώρα που έφεραν την ήττα στο ΣΕΦ και ο μοιραίος Σλούκας. Οι Πειραιώτες μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα προσγειώθηκαν απότομα με δύο εντός έδρας και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας... ψάχνεται. Ποιοι δεν βοηθούν καθόλου και πώς έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε το γνώριμό του στυλ, παρόλα αυτά είχε διψήφιες διαφορές και έδειχνε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επανέλθει στις νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Βαλένθια. Τελικώς κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού οι Ισπανοί δεν παράτησαν το παιχνίδι, ήταν καλά διαβασμένοι και αξιοποιώντας τα δώρα των Πειραιωτών κατάφεραν να φτάσουν σε ένα ακόμη διπλό. Το πρώτο μεγάλο διπλό το είχαν πετύχει περίπου με τον ίδιο τρόπο στην έδρα της Εφές. Μάλιστα είχαν φτάσει κοντά και σε μία παρόμοια επιτυχία, αλλά η Φενέρ μπόρεσε και κράτησε τη νίκη στα χέρια της στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κόντρα στις «νυχτερίδες» την φρεσκάδα, που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια. Το τι ακριβώς φταίει, θα το βρουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του. Αυτό, όμως, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι ατομικά πρέπει οι νταμπλούχοι να πάρουν περισσότερα πράγματα από ορισμένους παίκτες. Κυρίως από τον Κάνααν, ο οποίος πήγε στο ΣΕΦ για να πάρει την θέση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά μέχρι στιγμής είναι πολύ μακριά από αυτή την επιδίωξη.

Κόντρα στην Βαλένθια ο πρώην παίκτης της Ούνιξ Καζάν έπαιξε 8 λεπτά και είχε 3 πόντους. Δεν φταίει αυτός, που έχασε σήμερα ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί, όμως, η ομάδα του Πειραιά να πληρώνει έναν τέτοιο παίκτη κοντά στο 1 εκ. δολάρια και να παίρνει τόσα λίγα πράγματα. Που μάλιστα να έρθουν και τα πιο δύσκολα παιχνίδια, εκείνα, που θα κρίνουν πράγματα.

Ακόμη και να κέρδιζε ο Ολυμπιακός, το ίδιο θα λεγόταν για τον Κάνααν. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την Μονακό έχασαν και από την Βαλένθια για πολλούς λόγους όπως η φρεσκάδα, που αναφέραμε, και γιατί βέβαια ο Κώστας Σλούκας έχασε δύο κρίσιμες βολές στο τέλος. Όταν κάνεις αυτά τα δώρα, περιμένεις και να χάσεις. Όπως και έγινε. Η Βαλένθια αντίθετα με τον Κρις Τζόουνς έβαλε και τις τρεις βολές και πήρε αυτό για το οποίo πάλεψε μέχρι το φινάλε. Και ας έπαιζε χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Ευρωλίγκα με τις τρεις νίκες στην Ισπανία, δεν συνεχίζει ανάλογα, αλλά η διοργάνωση είναι μαραθώνιος. Όπως και να έχει, πάντως, πρέπει να μπουν ακόμη πιο πολύ στο πνεύμα της ομάδας οι νεαποκτηθέντες παίκτες. Ο Κάνααν που αναφέραμε αλλά και ο Μπολομπόι με τον Πίτερς. Αυτά τα πράγματα φαίνονται περισσότερο στις ήττες, άλλωστε οι νίκες κρύβουν πάντα κάτω από το χαλάκι τις αδυναμίες κάθε ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" από Ολυμπιακό μετά τη Ναντ - Το τρικ Μίτσελ για Λεωφόρο - Γι’ αυτό ξεχώρισε ο Σαπουντζής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags