Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: "Τέλος" από Ολυμπιακό μετά τη Ναντ - Το τρικ Μίτσελ για τη Λεωφόρο - Γι’ αυτό ξεχώρισε ο Σαπουντζής!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-04 10:00:00

"Τέλος" από Ολυμπιακό μετά τη Ναντ - Το τρικ Μίτσελ για Λεωφόρο - Γι’ αυτό ξεχώρισε ο Σαπουντζής!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τέλος" από Ολυμπιακό μετά τη Ναντ - Το τρικ Μίτσελ για Λεωφόρο - Γι’ αυτό ξεχώρισε ο Σαπουντζής!

Γιατί δεν θέλει τον Μπόουλερ, ποιοι θα είναι στην 11αδα με Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε ευκαιρίες κόντρα στους Γάλλους, πήρε τις απαντήσεις από παίκτες που παίζουν ελάχιστα και τώρα ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες ηττήθηκαν και από τη Ναντ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αν και για περίπου 60 λεπτά στάθηκαν αρκετά καλά παρά τις πολλές αλλαγές.

Ο Μίτσελ έδωσε χρόνο σε παιδιά από την Ακαδημία, αλλά και παίκτες που παίζουν ελάχιστα και πήρε τις… απαντήσεις του για τη συνέχεια και κυρίως ενόψει των αλλαγών που θα υπάρξουν στην διακοπή του πρωταθλήματος. Παρότι όλοι θα έπρεπε να είχαν πεισμώσει και να μπουν στο γήπεδο για να δώσουν απαντήσεις, ελάχιστοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Οι Τζος Μπόουλερ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Θανάσης Ανδρούτσος είχαν θετική εικόνα και θα είναι ίσως και οι μοναδικοί που θα βρίσκονται έστω στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, των Ρέτσου και Καλογερόπουλου. Ο δεύτερος πάντως αποχώρησε νωρίς λόγω ενοχλήσεων και τη θέση του πήρε ο Παπ Αμπού Σισέ, με τον προπονητή να δείχνει έτσι τις σκέψεις του ενόψει Κυριακής. Με τον Μπα πιθανότατα εκτός λόγω τραυματισμού, θα ήθελε να έχει είτε στην 11αδα είτε στον πάγκο τον Αφρικανό στόπερ, όμως και χθες ήταν απογοητευτικός. Έδειξε να μην έχει ρυθμό, αλλά ούτε και συγκέντρωση, καθώς το πρώτο γκολ είναι και δικό του λάθος.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ ετοιμάζει στα πλάνα του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά πιθανότατα όχι για βασικό. Ο Μαροκινός έχει επιστρέψει και από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει στροφές, όμως στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Σεντρίκ Μπακαμπού, για να τρέξει, να πιέσει ψηλά και να χτυπήσει στις κόντρες, με τον έμπειρο Ελ Αραμπί να προορίζεται για αλλαγή, ώστε να χτυπήσει στο τελευταίο μισάωρο ή και νωρίτερα αν χρειάζονται γκολ οι Ερυθρόλευκοι. Ο Μίτσελ πιστεύει πολύ στα τελειώματά του, παρότι φέτος δεν σκοράρει πολύ και γνωρίζει πως έχει την εμπειρία και τη… δίψα για αυτά τα ματς.

Όσον αφορά τον Μπόουλερ, παρότι ο Άγγλος ξεχώρισε απέναντι στην Ναντ, δύσκολα θα βρει χρόνο στα πιο σοβαρά ματς της σεζόν, καθώς ο Μίτσελ έχει τρομερά παράπονα από την τεχνική του συγκέντρωση και τις αμυντικές του βοήθειες. Παρότι είναι καλός δημιουργικά και μπορεί να απειλήσει από την πτέρυγα, δεν βοηθάει καθόλου τον μπακ και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει και μάλιστα έχει ενημερωθεί και ο ίδιος από τον κόουτς!

Τέλος, ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για ακόμα μία φορά ήταν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, που παρότι αναγκαστικά πήρε ξανά χρόνο, δεν έπεισε ότι αξίζει πλέον να παίρνει ευκαιρίες. Ο Κορεάτης δεν βοηθάει στην επίθεση, δεν σκοράρει, δεν κυνηγάει τις φάσεις, δεν πιέζει τους αντίπαλους στόπερ και γενικά δεν δείχνει διάθεση να βοηθήσει. Μάλιστα, αρκετοί εκτιμούν πως ακόμα κι αν δεν βρεθεί τρόπος να φύγει λόγω του… κωλύματος που υπάρχει στην περίπτωσή του (διαβάστε ΕΔΩ), μοιάζει απίθανο να τον ξαναδούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, εφόσον είναι υγειείς οι Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

ΥΓ. Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Τάσο Σαπουντζή. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ναντ για το Europa League, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρόκειται, φυσικά, για τον γιο του πάλαι πότε παίκτη του Άρη, του Ηρακλή και του Πανιωνίου, Αντώνη Σαπουντζή και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Αποκτήθηκε το 2019 ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αρχικά ενσωματώθηκε στην Κ17 των Πειραιωτών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην Κ19, όπου έπαιξε σε 19 ματς, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και 1 γκολ.

Ο νεαρός χαφ έπαιξε για ένα ημίχρονο και παρότι δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα η εξέλιξη της αναμέτρησης, προσπάθησε να… φωνάξει ότι είναι παρών. Ζήτησε μπάλες, έτρεξε και έδειξε από τα πρώτα του λεπτά στο Λιμάνι ότι έχει καλά στημένα. Για πρώτη φορά, αρκεί!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίμα τα χρήματα που δόθηκαν - Καλύτερος από Σισέ ο Καλογερόπουλος - Απάντησε ο... τελειωμένος!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags