Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κρίμα τα χρήματα που δόθηκαν - Καλύτερος από Σισέ ο Καλογερόπουλος - Απάντησε ο... τελειωμένος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 22:17:00

Κρίμα τα χρήματα που δόθηκαν - Καλύτερος από Σισέ ο Καλογερόπουλος - Απάντησε ο... τελειωμένος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κρίμα τα χρήματα που δόθηκαν - Καλύτερος από Σισέ ο Καλογερόπουλος - Απάντησε ο... τελειωμένος!

Οι πιτσιρικάδες που ξεχώρισαν και το τεράστιο πρόβλημα στην 11αδα. Ποιος ποδοσφαιριστής έδειξε και με τη Ναντ ότι δεν μπορεί να προσφέρει, οι μικροί που στάθηκαν καλά παρά την ήττα και ποιοι... άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Σίγουρα η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League προκαλεί κατήφεια στους φίλους της ομάδας. Η τελευταία θέση στον όμιλο, σε συνδυασμό με τρεις εντός έδρας ήττα και μάλιστα χωρίς γκολ στο Καραϊσκάκη, είναι μία επίδοση που δεν συνάδει ούτε με τους υψηλούς στόχους των Ερυθρολεύκων ούτε με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να δημιουργηθεί η φετινή ομάδα.

Κόντρα στη Ναντ ο Μίτσελ παρέταξε ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς, αφού το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Στόχος του αφενός να προφυλάξει βασικούς για το ντέρμπι στη Λεωφόρο και αφετέρου να παρατάξει στο γήπεδο μια ομάδα "πεινασμένη", με παίκτες που ήθελαν να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους. Το τελικό 0-2 δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, δεν πρέπει όμως να παραγνωρίσουμε ότι για περίπου 60 λεπτά οι Πειραιώτες έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στους φετινούς ομίλους.

Το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα του Μίτσελ ήταν ο νεαρός Καλογερόπουλος, ο οποίος συνέθεσε ένα καλό δίδυμο με τον Ρέτσο. Οι δύο στόπερ κράτησαν τη Ναντ μακριά από την εστία του Τζολάκη και  δέχθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Ολυμπιακό όταν ο Καλογερόπουλος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 60'. Ο Σισέ, που τον αντικατέστησε, δεν είχε καθόλου ρυθμό μετά την αγωνιστική αποχή του για σχεδόν ένα μήνα. Ως αποτέλεσμα, έχασε τον Μοχάμεντ στη φάση του 1-0 και η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε προς την πλευρά της Ναντ.

 

Ο Ανδρούτσος έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που του έδωσε ο Μίτσελ να αγωνιστεί μετά από καιρό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βρουσάι, που ήταν αξιόπιστος στα αμυντικά του καθήκοντα ως αριστερός μπακ.

Δραστήριοι ήταν επίσης οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπόουλερ, όντες με διαφορά οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Για τον πρώτο ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στον Άρη, ενώ το μέλλον του δεύτερου βρίσκεται επίσης στον... αέρα. Πάντως, στο σημερινό παιχνίδι αμφότεροι το πάλεψαν και αν συνεχίσουν έτσι ίσως καταφέρουν να κερδίσουν θέση στο rotation.

Όσο για τον Χουάνγκ Ουί-Τζο, είναι ξεκάθαρο ότι φέτος... δεν του βγαίνει τίποτα. Κόντρα στη Ναντ έτρεξε και πάλεψε, έκανε ό,τι μπορούσε για να είναι μέσα στις φάσεις, όμως αδυνατούσε να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα. Εκτός της κακής φόρμας του, στο Νοτιοκορεάτη λείπει και η αυτοπεποίθηση που απαιτείται για να αποδώσει ένας επιθετικός.

Τέλος, ο πιτσιρικάς Τάσος Σαπουντζής πήρε την ευκαιρία του και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Αν και εμφανώς "άγουρος" ακόμα, ο τεχνίτης μέσος έδειξε ότι διαθέτει πολύ "γλυκό" πόδι με δύο εξαιρετικές εκτελέσεις στημένων, που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ασίστ για τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον καιρό την Κυριακή - "Πολύ δυνατές βροχές αλλά… - Με ομπρέλα και μπουφάν Λεωφόρο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags