Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ανατροπή με τον καιρό την Κυριακή - "Πολύ δυνατές βροχές αλλά… - Με ομπρέλα και μπουφάν Λεωφόρο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 20:32:00

Ανατροπή με τον καιρό την Κυριακή - "Πολύ δυνατές βροχές αλλά… - Με ομπρέλα και μπουφάν Λεωφόρο"

του Γιώργου Κτενά
Ανατροπή με τον καιρό την Κυριακή - "Πολύ δυνατές βροχές αλλά… - Με ομπρέλα και μπουφάν Λεωφόρο"

Ο Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τον καιρό ενόψει ντέρμπι στην Αττική! Τι πρέπει να περιμένουμε, οι καταιγίδες τις πρωινές ώρες και η αισιόδοξη πρόβλεψη για το απόγευμα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, και αφορά την επιδείνωση του καιρού από το πρωί του Σαββάτου (5/11) ως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η πρόγνωση της ΕΜΥ την Κυριακή προβλέπεται η πιο "επικίνδυνη" μέρα, με καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Ελλάδα και στο Ιόνιο όπως και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Βροχερός αναμένεται ο καιρός και στην Αττική.

Μόνο που η Κυριακή είναι μέρα ντέρμπι και, μάλιστα, του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Το sportdog επικοινώνησε με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, για να μας πει τι ακριβώς θα ισχύει τις ώρες του ματς στη Λεωφόρο...

"Πολύ δυνατές βροχές και καταιγίδες πρωί Κυριακής - Δεν θα είναι αποτρεπτικές για τον αγώνα"

"Με πολύ βαρύ καιρό θα ξεκινήσει η Κυριακή από το ξημέρωμα της στην Αττική, με πολύ δυνατές βροχές και καταιγίδες. Αλλά προς το απόγευμα θα υπάρξει βαθμιαία ύφεση των φαινομένων", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο Θ. Κολυδάς, και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Στο γήπεδο αυτοί που θα πάνε, να γνωρίζουν ότι θα έχει μεν βροχή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι όμως αποτρεπτική για τον αγώνα και τους θεατές".

"Προσοχή στην οδήγηση - Με ομπρέλα και μπουφάν στο γήπεδο"

Τι χρειάζεται να προσέξουν όσοι βρεθούν στο γήπεδο;

"Προσοχή στην οδήγηση, καθώς θα βρίσκεται ήδη σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων. Αλλά αυτά τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν έντονα μέχρι το μεσημέρι. Θα έχει μπόρες και καταιγίδες, αλλά στη διάρκεια του ματς (και λίγο νωρίτερα) θα έχουν κοπάσει".

Άρα πώς θα πρέπει να είναι οι οπαδοί στο γήπεδο;

"Με ομπρέλα και μπουφάν, γιατί θα έχει 16 βαθμούς. Μετά τις 17.00 όμως θα είναι πιο αδύναμες οι καταιγίδες".

"Δεν υπάρχει ζήτημα αναβολής - Έχει δυνατότητες ο Ολυμπιακός - Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

Προφανώς δεν τίθεται θέμα αναβολής;

"Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα".

Τέλος, πείτε μου πώς βλέπετε το ντέρμπι;

"Εντάξει, εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Αλλά όταν ήμουν μικρός, επειδή ήταν η εποχή του Xατζηπαναγή στον Ηρακλή, πήγαινα και τον έβλεπα. Τι θέλω να πω; Με ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο, όχι τόσο ποιος θα κερδίσει. Πιστεύω ότι έχει δυνατότητες ο Ολυμπιακός, αλλά το ποδόσφαιρο ανήκει με κάποιον τρόπο στα τυχερά παιχνίδια - Κάτι που σημαίνει ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, όπως στο μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Αλαφούζου για τον τίτλο - Ρίχνει 3 εκατομμύρια - Φέρνει τον… δικό του Βαλμπουενά ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags