Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έτσι περνάει η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Αυτός ο αγώνας... κλειδί - Όλα τα σενάρια
| 2022-11-11 23:11:00

Έτσι περνάει η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Αυτός ο αγώνας... κλειδί - Όλα τα σενάρια

Sportdog Team
Έτσι περνάει η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Αυτός ο αγώνας... κλειδί - Όλα τα σενάρια

Η Γαλανόλευκη δεν κατάφερε να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ μιας και ηττήθηκε από την Λετονία στο Ηράκλειο όμως συνεχίζει να έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Εθνική Ελλάδας: Έχασε αλλά δεν... χάθηκε η Εθνική ομάδα μετά την ήττα της από την Λετονία στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ, μιας και συνεχίζει να έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στη μεγάλη διοργάνωση. Η Γαλανόλευκη μετά το χαμένο παιχνίδι στην Κρήτη μετράει δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα τελευταία τρία της παιχνίδια και πάει τη Δευτέρα (14/11) σε αγώνα... τελικό με το Βέλγιο εκτός έδρας ώστε να συνεχίσει να κρατάει η ίδια την τύχη στα χέρια της για την πολύ σημαντική πρόκριση.

Έτσι τα πράγματα για την Εθνική είναι απλά μιας και με νίκη απέναντι στους Βέλγους και παράλληλα ήττα της Τουρκίας από τη Σερβία στο Βελιγράδι εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση, γιατί ακόμα και αν ηττηθεί από Σέρβους και Λετονούς τον Φλεβάρη ) θα υπερτερεί σε κάθε διπλή ή τριπλή ισοβαθμία στην οποία θα περιλαμβάνονται Βέλγιο και Τουρκία απέναντι στις οποίες θα μετράει από 2 νίκες στα μεταξύ τους ματς.

Αν όμως η Εθνική Ελλάδας ηττηθεί από τους Βέλγους τότε υπάρχουν... περιπέτειες μιας και μετά το χαμένο παιχνίδι με τη Λετονία, οι αντίπαλοί μας προκρίθηκαν και μαθηματικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η Γαλανόλευκη θα πρέπει πάσει θυσία να νικήσει στις 24 Φεβρουαρίου εντός έδρας τη Σερβία και την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας την αδιάφορη Λετονία για να προκριθεί σίγουρα.

Η βαθμολογία με την 3η αγωνιστική της β' φάσης σε εξέλιξη

  1. Λετονία 6-1
  2. Ελλάδα 4-3
  3. Τουρκία 3-4
  4. Βέλγιο 3-4
  5. Σερβία 3-3
  6. Μεγάλη Βρετανία 1-5

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • Λετονία - Μεγάλη Βρετανία 14/11 στις 19:30
  • Σερβία - Τουρκία 14/11 στις 21:00
  • Βέλγιο - Ελλάδα 14/11 στις 21:30

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (24/2)

  • Τουρκία - Λετονία
  • Μεγάλη Βρετανία - Βέλγιο
  • Ελλάδα - Σερβία

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (27/2)

  • Σερβία - Μεγάλη Βρετανία
  • Βέλγιο - Τουρκία
  • Λετονία - Ελλάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags