Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το μεγάλο στοίχημα του Μπαρτζώκα - Deadline για Κάνααν - Ξεκάθαρος στους Αγγελόπουλους!
Μπάσκετ
| 2022-11-18 00:40:00

Το μεγάλο στοίχημα του Μπαρτζώκα - Deadline για Κάνααν - Ξεκάθαρος στους Αγγελόπουλους!

του Pick n' Scroll
Το μεγάλο στοίχημα του  Μπαρτζώκα - Deadline για Κάνααν - Ξεκάθαρος στους Αγγελόπουλους!

Η εμπειρία του Ολυμπιακού που θέλει πλεονέκτημα, όμως ακόμα χρειάζεται δουλειά. Η νίκη στη Γερμανία, οι τρεις που προβληματίζουν και η δύσκολη συνέχεια. Υπάρχει πιθανότητα προσθήκης;

Ο Ολυμπιακός νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα την Παρτίζαν και την Πέμπτη (17/11) έδωσε συνέχεια απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο. Διατήρησε έτσι το αήττητό του μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάθε αγωνιστική, που περνάει, αυξάνει τις πιθανότητές του για είσοδο στην οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα φάιναλ-φορ και δεν σκέφτεται απλά και μόνο το ενδεχόμενο να μπει στην οκτάδα. Αυτό, που θέλει και στοχεύει είναι να έχει πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα.

Ετσι όπως έπαιξε την Πέμπτη δεν θα έχει πολλή μεγάλη τύχη να τα καταφέρει, αλλά έχει δικαιολογίες. Η προετοιμασία του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή καθώς του έλειπαν οι Παπανικολάου, Λούντζης και Λαρεντζάκης με την Εθνική, ενώ συν τοις άλλοις και οι τρεις καταπονήθηκαν στον αγώνα με το Βέλγιο. Και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στον αγώνα με την Μπάγερν, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του και κινδύνευσε όταν η αντίπαλος του πλησίασε στους 4 πόντους.

Η εμπειρία του, όμως, και η συνοχή του απέτρεψε το ενδεχόμενο ανατροπής και έτσι κατακτήθηκε μία σημαντική νίκη, που πανηγυρίστηκε από τον κόσμο της ομάδας, που έδωσε βροντερό παρών στο «Audi Dome».

Ο Μπαρτζώκας, πάντως, έχει πολλή δουλειά μπροστά του καθώς πρέπει να ενσωματώσει ακόμη πιο πολύ στην ομάδα τους Πίτερς, Μπολομπόι και Κάνααν. Οι τρεις αυτοί παίκτες έχουν καλά κομμάτια στο παιχνίδι τους όχι όμως διάρκεια. Και το 2023 που θα κριθούν τα μεγάλα πράγματα πρέπει και οι τρεις αυτοί πρέπει να είναι δεμένα κομμάτια της ομάδας και όχι διάσπαρτες στιγμές, όπως είναι τώρα. Ειδικά αυτό ισχύει για τον Κάνααν, που ήρθε για να καλύψει το μεγάλο κενό του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ακόμη είναι σχετικά νωρίς, αλλά ο Κάνααν είναι πολύ μακριά από αυτό, που έδινε ο Ντόρσεϊ. Και αν αυτό δεν είναι πρόβλημα τώρα, θα είναι αν συνεχιστεί και το 2023.

Ο Μπαρτζώκας ούτε για αστείο σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί όταν περάσει ο χρόνος και δει ότι τα πράγματα δεν βελτιώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζει στα... ψηλά ο Ολυμπιακός μετά το μεγάλο διπλό στο Μόναχο - Η βαθμολογία της Euroleague

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags