Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ράντονιτς σε κρίση, επιθετικό πλάνο που... αναζητείται και στη μέση μια επένδυση εκατομμυρίων
Μπάσκετ
| 2022-11-22 11:24:00

Ούτε το 2/2... γλιτώνει σίγουρα τον Ράντονιτς - Σε κίνδυνο η επένδυση εκατομμυρίων στον ΠΑΟ

Ούτε το 2/2... γλιτώνει σίγουρα τον Ράντονιτς - Σε κίνδυνο η επένδυση εκατομμυρίων στον ΠΑΟ

Μια κρίσιμη "διαβολοβδομάδα" ξεκινάει στην Euroleague για τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται τις επόμενες τρεις εβδομάδες να έχουμε σημαντικές εξελίξεις, σε ένα χρονικό διάστημα που υπάρχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Το τεστ για τον Παναθηναϊκό στην Πόλη απέτυχε παταγωδώς, αφού ο Παναθηναϊκός του Ράντονιτς όχι απλώς δεν έδειξε εξέλιξη, αλλά έγινε έρμαιο των ορέξεων της Φενέρ από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά.

Μετά το παιχνίδι με την Μπασκόνια είχαμε αναφέρει, ότι η απόδειξη του αν ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξελίσσει την ομάδα του στην πράξη ή όχι, θα φαινόταν στο πόσο ανταγωνιστικός θα παρουσιαζόταν απέναντι στη Φενέρ του Ιτούδη. Η απάντηση δόθηκε στο παρκέ και ήταν κάθε άλλο παρά αυτή, που θα ήθελαν άπαντες στο Τριφύλλι.

Πλέον, μια κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά για τον Παναθηναϊκό με τη "διαβολοβδομάδα" συγκεκριμένα στην Euroleague. Αν ο Εξάστερος δεν πάρει ισάριθμα ροζ φύλλα αγώνα απέναντι σε Μπολόνια και Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, τότε ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αλλά ακόμα και να νικήσει αυτά τα ματς, τα ζόρικα συνεχίζουν να παραμένουν μπροστά. Διότι μην ξεχνάμε πως δεν μιλάμε για την προηγούμενη διετία των εσόδων-εξόδων, αλλά για μία επένδυση εκατομμυρίων ευρώ στην οποία επιτυχία δεν προκείται να είναι η... αποφυγή απλώς και μόνο της τελευταίας θέσης.

Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες οι Πράσινοι θα έχουν τον εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και φυσικά, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 5/12 για το πρωτάθλημα. Όταν ένας προπονητής δρα υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης, τότε αυτό που μπορεί να του σώσει την παρτίδα είναι ένα εντυπωσιακό σερί νικών. Για να είμαστε ειλικρινείς αν δεν το κάνει, το μέλλον του Ράντονιτς βέβαιο δεν θα είναι στην Αθήνα. Ακόμα κι αν έρθουν οι νίκες σε αυτή την "διαβολοβδομάδα" της Euroleague.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags