Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι δύο που… έρχονται ΟΑΚΑ και αλλάζουν τον ΠΑΟ - "Εκρηκτικό οπλοστάσιο" - Ομάδα για την οκτάδα!
Μπάσκετ
| 2022-11-24 00:34:00

Οι δύο που… έρχονται ΟΑΚΑ και αλλάζουν τον ΠΑΟ - "Εκρηκτικό οπλοστάσιο" - Ομάδα για την οκτάδα!

του Pick n' Scroll
Οι δύο που… έρχονται ΟΑΚΑ και αλλάζουν τον ΠΑΟ - "Εκρηκτικό οπλοστάσιο" - Ομάδα για την οκτάδα!

Η μεγάλη μεταγραφή που μεταβάλλει το ρόστερ και το κλίμα στο Τριφύλλι. Πώς η νίκη απέναντι στους Ιταλούς μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη στην ομάδα του Ράντονιτς, οι δύο παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και γιατί μπορεί να ελπίζει σοβαρά για τα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην κόλαση, αλλά τελικώς έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι. Και του άξιζε αυτή η εξέλιξη στο παιχνίδι με την Βίρτους που κρίθηκε στη παράταση. Λίγο πριν από το τέλος του σαρανταλέπτου ο Τζαϊτέ είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα νίκης με 4 πόντους στην ιταλική ομάδα, αλλά αστόχησε μόνος του κάτω από το καλάθι. Ο σούπερ χθες Πάρις Λι αξιοποίησε το δώρο και με λέι-απ οδήγησε το παιχνίδι στη παράταση.

Εκεί οι «πράσινοι» συνέχισαν να βγάζουν ψυχή, τα έδωσαν όλα και με την βοήθεια του κόσμου τους πήραν μία μεγάλη από κάθε πλευρά νίκη. Αν έχαναν, θα έμεναν στην τελευταία θέση μόνοι τους με 2 νίκες. Νίκησαν, όμως, και νίκησαν παλικαρίσια και τώρα μπορούν να χτίσουν πάνω σε αυτό. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που αύριο υπάρχει κι άλλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά απέναντι στην πιο βατή σε σχέση με την Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός είδε χθες αρκετούς παίκτες του να βγαίνουν μπροστά και ειδικά στα δύσκολα. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν ο κορυφαίος όλων και εκείνος, που στο τέλος έβαλε το τρίποντο νίκης, αλλά πολλά λεφτά αξίζει και η απόδοση των Λι και Ουόλτερς. Αμφότεροι έκαναν μαζί το καλύτερό τους παιχνίδι από τότε που πήγαν στον Παναθηναϊκό και αν κινούνται σε αυτά τα επίπεδα, τότε η ομάδα τους θα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μείνει πίσω, αλλά στην ουσία κυνηγάει και θέλει την οκτάδα.

Και στη χθεσινή προσπάθεια δεν είχε μάλιστα τον πιο ακριβό του παίκτη, τον Μάριους Γκριγκόνις. Όταν μπει και ο Λιθουανός το ρόστερ θα δυναμώσει ακόμη πιο πολύ και ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα οπλοστάσιο ικανό για σπουδαίες καταστάσεις.

Ένα οπλοστάσιο, που θα γίνει ιδανικό αν έρθουν έτσι τα πράγματα, δεχθεί μικρή τιμωρία ο Μήτογλου και παράλληλα ο διεθνής παίκτης πάρει τον δρόμο της επιστροφής στο ΟΑΚΑ. Θα είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός, που θα ζεστάνει ακόμη πιο πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν θα αργήσει να γίνει και πάλι γεμάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη νίκη, αλλά… έχει πρόβλημα ο ΠΑΟ - Το ματς της ζωής του ο Ουίλιαμς - Κρίνεται ο Ράντονιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags