Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέρικ Ουίλιαμς: Η απίστευτη μεταμόρφωση του Ντέρικ Ουίλιαμς όταν παίζει στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-11-24 16:44:00

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Ντέρικ Ουίλιαμς όταν παίζει στο ΟΑΚΑ

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Ντέρικ Ουίλιαμς όταν παίζει στο ΟΑΚΑ

Ο Αμερικανός απολαμβάνει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, παίρνει μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ και αυτό, αποτυπώνεται και στα νούμερα του.

Παναθηναϊκός - Ντέρικ Ουίλιαμς: Η σούπερ εμφάνιση του Ντέρικ Ουίλιαμς έπαιξε ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο, για να έρθει η μεγάλη επικράτηση επί της Βίρτους Μπολόνια (88-85). Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων το τρίποντο -ουσιαστικά- της νίκης, όταν το σκορ πήγε από το χέρι του στο 86-85.

Είναι εμφανές, ότι ο άλλοτε NBAer απολαμβάνει την παρουσία του στην Αθήνα και τους Πράσινους. Του αρέσει πολύ η ομάδα, έχει άμεση σύνδεση με τον κόσμο και γουστάρει που έχει τόσο σημαντικό και μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που ειδικά στο ΟΑΚΑ, τα νούμερα της στατιστικής του είναι... τρέλα!

Συγκεκριμένα όταν παίζει μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού, ο Ντέρικ μετρά μέσο όρο 18,3 πόντους, με 51,7% στο δίποντο, 56,3% στο τρίποντο(!), 5,3 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και effectiveness 19,8 ανά αγώνα! Την ίδια στιγμή μακριά από το ΟΑΚΑ, ο Ουίλιαμς έχει μέσο όρο 10,3 πόντους, με 41,2% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 3,5 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και effectiveness 6,8 ανά ματς.

Μην ξεχνάμε κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό. Ο Ουίλιαμς δεν κάνει μόνο μια πολύ καλή χρόνια, αλλά αγωνίζεται περισσότερο από ποτέ! Μόνο με την Βίρτους στα 45 λεπτά της αναμέτρησης, μαζί με την παράταση, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε σχεδόν τα 39'!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags