Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: "Τρελαμένος" να κάνει τη διαφορά - Οι αντιδράσεις του με Βίρτους!
Μπάσκετ
| 2022-11-24 17:30:00

"Τρελαμένος" στο ΟΑΚΑ ο Μπέικον - Οι αντιδράσεις του με Βίρτους!

"Τρελαμένος" στο ΟΑΚΑ ο Μπέικον - Οι αντιδράσεις του με Βίρτους!

Ήρθε για να κάνει τη διαφορά και θέλει να το δείχνει συνεχώς. Ο Ντουέιν Μπέικον ακόμα και σ' ένα βράδυ με την Βίρτους, που δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση, βρέθηκε να σκοράρει ξανά 14 πόντους.

Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: Ήρθε για να κάνει τη διαφορά και θέλει να το αποδεικνύει συνεχώς. Ο Μπέικον ακόμα και σ' ένα βράδυ με την Βίρτους Μπολόνια, που δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση, βρέθηκε να σκοράρει ξανά 14 πόντους, να μοιράζει 3 ασίστ και να μαζεύει 3 ριμπάουντ.

Όπως είπε και ο κόουτς Γιαπλές μετά το τέλος του αγώνα με τους Ιταλούς, ο Μπέικον είναι ένας παίκτης που ανεξαρτήτως της προσωπικής του απόδοσης είναι πάντα χρήσιμος για την ομάδα, διότι ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του. Όπως έκανε και στη φάση με το ελεύθερο τρίποντο του Ντέρικ Ουίλιαμς για το 86-85.

Ακόμα και σε ένα όχι top βράδυ, ο Μπέικον πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ-φάουλ για να ισοφαρίσει σε 83-83, αμέσως μετά από το κρίσιμο τρίποντο του Χάκετ. Πάντως μετά το φινάλε ο Αμερικανός ήταν κάπως σκασμένος, γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερος στο ματς.

Ηταν χαρακτηριστική η αντίδρασή του μάλιστα σε μια φάση στο πρώτο μέρος, όταν σε μια επέλαση προς το καλάθι δεν κατάφερε να σκοράρει και αφού έπεσε στο παρκέ, το χτύπησε δυνατά με το χέρι του απογοητευμένος. Δείγμα της μεγάλης θέλησης που έχει, ώστε να κάνει τη διαφορά στον φετινό Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags