Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή που τον αλλάζει επίπεδο - Σενάριο για Σίνγκλετον και Πασκάλ!
Μπάσκετ
| 2022-11-26 21:56:00

Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή που τον αλλάζει επίπεδο - Σενάριο για Σίνγκλετον και Πασκάλ!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή που τον αλλάζει επίπεδο - Σενάριο για Σίνγκλετον και Πασκάλ!

Ο παίκτης που μαζί με τον Μπέικον, θα γυρίσει το κουμπί στο ΟΑΚΑ. Ποιον περιμένουν οι Πράσινοι για τη θέση 4, τι ισχύει για τα ονόματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και γιατί οι δύο νίκες έφεραν τούμπα το κλίμα και για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός αναπνέει πολύ καλύτερα πλέον μετά τις δύο σημαντικές νίκες, που πέτυχε απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια και την Βιλερμπάν. Και από εκεί, που ακουγόντουσαν διάφορα, από καρατόμηση Ράντονιτς μέχρι και αλλαγές παικτών, πλέον γίνονται πλάνα για το πώς μπορεί να γίνει εφικτή η πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Κάτι, που θα διευκολύνει πολύ αν έρθει τρίτη νίκη την Παρασκευή, που μας έρχεται, στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Και ο κόσμος του «τριφυλλιού» την ίδια ώρα έχει πάρει τα πάνω του, βλέπει ότι ο Ντουέιν Μπέικον έχει βγει λίρα εκατό και ζητά περισσότερα, που είναι καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα και διεκδίκηση με αξιώσεις των τίτλων στην Ελλάδα. Ζητάει επίσης ο κόσμος και ένα «4άρι» για να βοηθάει τον Ντέρικ Ουίλιαμς, που δεν μπορεί να βγάλει την δουλειά μόνος του.

Προς το παρόν τουλάχιστον, τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Για τον Σίνγκλετον, που ακούγονται διάφορα πράγματα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Αυτό που έχει πει εδώ και καιρό ο πρώην παίκτης της Εφές είναι ότι για κάποιους μήνες δεν θέλει να παίξει. Κάτι, που βλέπουμε ότι ισχύει. 

Περίπτωση Μήτογλου, όμως, μπορεί να υπάρξει αν βγει η τιμωρία και είναι μικρή. Να είναι, δηλαδή, ένας χρόνος ή κάτι λιγότερο, κάτι, που αναμένεται να έχουμε μάθει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Κάποιοι Παναθηναϊκοί θυμήθηκαν και τον Ερικ Πάσκαλ, που το καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά στον εξάστερο.

Τα ίχνη, όμως, του πρώην παίκτη του ΝΒΑ έχουν χαθεί και σίγουρα οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται μαζί του.

Με αυτό που ασχολούνται είναι με το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με εκείνο, που ακολουθεί με την Ζαλγκίρις, ενώ θα ασχοληθούν σοβαρά όταν γίνουν γνωστά τα μαντάτα για τον Μήτογλου. Αν ο Θεσσαλονικιός πάουερ-φόργουορντ επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να ονειρεύεται πολύ μεγαλύτερα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή εξέλιξη μετά την "25άρα" του Μπέικον - Ποιον "πετάει" έξω από την 12άδα της Basket League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags