Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρτούρας Γκουντάιτις: Η εντυπωσιακή βελτίωση του Γκουντάιτις με αριθμούς - Καθοριστικός στα τελευταία παιχνίδια
Μπάσκετ
| 2022-11-28 11:14:00

Η εντυπωσιακή βελτίωση του Γκουντάιτις με αριθμούς - Καθοριστικός στα τελευταία παιχνίδια

Η εντυπωσιακή βελτίωση του Γκουντάιτις με αριθμούς - Καθοριστικός στα τελευταία παιχνίδια

Η βελτίωση συνολικά του Παναθηναϊκού έχει συνοδευτεί κι από την ταυτόχρονη άνοδο του Λιθουανού σέντερ, που στα τελευταία τρία παιχνίδια σε Euroleague και Basket League έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος για τον Ράντονιτς.

Παναθηναϊκός - Αρτούρας Γκουντάιτις: Η βελτίωση συνολικά του Παναθηναϊκού έχει συνοδευτεί κι από την ταυτόχρονη άνοδο του Αρτούρας Γκουντάιτις, που ειδικά στα τελευταία τρία παιχνίδια σε Euroleague (σ.σ. με Βίρτους - Βιλερμπάν) και Basket League (σ.σ. με ΠΑΟΚ) έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι μόλις οι Πράσινοι άρχιζαν ν' αποκτούν κάποιες σταθερές αγωνιστικά, ήρθε και το limit up του Λιθουανού σέντερ. Και αυτό, φυσικά, είναι κάτι που αποτυπώνεται απτά σε αριθμούς. Με την Βίρτους ο "Γκούντα" κάλυψε το κενό του Γιώργου Παπαγιάννη (δεν είχει καλό βράδυ με τους Ιταλούς ο Big-Papa), παίζοντας 22:23 λεπτά και μετρώντας 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 τάπες.

Απέναντι στην Βιλερμπάν αγωνίστηκε λιγότερο (11:41), έχοντας αυτή τη φορά 6 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γκουντάιτις έδωσε περαιτέρω συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις. Για την ακρίβεια σε μόλις 14:10 λεπτά συμμετοχής ο 29χρονος ψηλός έφτασε το double-double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags