Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζει... τσιπάκι ο ΠΑΟ, η ώρα της κρίσης έρχεται σε Κάουνας και ΣΕΦ - Θα είναι μάγκας ο Ράντονιτς!
Μπάσκετ
| 2022-11-27 20:33:00

Αλλάζει... τσιπάκι ο ΠΑΟ, η ώρα της κρίσης έρχεται σε Κάουνας και ΣΕΦ - Θα είναι μάγκας ο Ράντονιτς!

Sportdog Team
Αλλάζει... τσιπάκι ο ΠΑΟ, η ώρα της κρίσης έρχεται σε Κάουνας και ΣΕΦ - Θα είναι μάγκας ο Ράντονιτς!

Ο Εξάστερος είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλους στόχους. Και οι μεγάλοι στόχοι, απαιτούν και μεγάλες νίκες. Η ώρα της κρίσης λοιπόν την επόμενη εβδομάδα έρχεται σε Κάουνας και ΣΕΦ. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε άριστα "10" στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που είχε στο ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες με Βίρτους, Βιλερμπάν και ΠΑΟΚ. Το ακόμα θετικότερο είναι πως σε αυτά τα ματς η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έδειξε να αλλάζει το "τσιπάκι", να χτίζει έναν πιο σαφή αγωνιστικό χαρακτήρα και ν' αφήνει προσδοκίες για ακόμα καλύτερα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Ο Εξάστερος είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλους στόχους. Και οι μεγάλοι στόχοι, απαιτούν και μεγάλες νίκες. Η ώρα της κρίσης λοιπόν την επόμενη εβδομάδα έρχεται σε Κάουνας και ΣΕΦ! Αρχικά στη Λιθουανία για τον αγώνα της Euroleague και κατόπιν στο Φάληρο για το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Ενδεχόμενο 2/2, θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ράντονιτς που θα αποδείξει, ότι η δουλειά η οποία κάνει στις προπονήσεις αποτυπώνεται χειροπιαστά πια στο παρκέ.

Άλλωστε όπως είχαμε επισημάνει και πριν τη "διαβολοβδομάδα" «όταν ένας προπονητής δρα υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης, τότε αυτό που μπορεί να του σώσει την παρτίδα είναι ένα εντυπωσιακό σερί νικών». Εφόσον το κάνει λοιπόν αυτό το σερί ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα είναι μαγκιά του και θα του αναγνωριστεί. Όπως του αναγνωρίζεται η βελτίωση που έχει πετύχει ήδη το Τριφύλλι.

Στα του ματς με τον ΠΑΟΚ τώρα η αναμέτρηση δεν ενδείκνυται για πολλές αναλύσεις. Ο Μπέικον είναι ο απόλυτος σταρ και ο παίκτης που σβηστά μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο Λι όσο περνάει ο καιρός νιώθει όλο και πιο άνετα, ο Γκουντάιτις ανεβαίνει ενώ σε αυτό το σημείο είναι κρίσιμο να μπει στην εξίσωση και ο Γκριγκόνις, όταν με το καλό επιστρέψει υγιής. Είναι φοβερά σημαντικό και κρίσιμο για τους Πράσινους, να μπορέσουν να πάρουν το 100% από τον Λιθουανό γκαρντ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή που τον αλλάζει επίπεδο - Σενάριο για Σίνγκλετον και Πασκάλ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags