Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Σκάει" μεγάλη ανατροπή με Μήτογλου - Κίνηση Ολυμπιακού για Ντόρσεϊ - "Stand by" για Αντετοκούνμπο
| 2022-11-28 21:48:00

"Σκάει" μεγάλη ανατροπή με Μήτογλου - Κίνηση Ολυμπιακού για Ντόρσεϊ - "Stand by" για Αντετοκούνμπο

του Pick n' Scroll
"Σκάει" μεγάλη ανατροπή με Μήτογλου - Κίνηση Ολυμπιακού για Ντόρσεϊ - "Stand by" για Αντετοκούνμπο

Το σενάριο έκπληξη για τον διεθνή άσο που προπονείται σκληρά. Γιατί μπορεί τελικά να μην τον δούμε ούτε στα κόκκινα ούτε στα πράσινα, η επιστροφή του NBAer που θέλουν στο Λιμάνι και τι συμβαίνει με τον μικρό αδερφό του Γιάννη και τους Μπουλς.

Η Ευρωλίγκα φτάνει στο 1/3 της, ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή πορεία, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ. Οι Πειραιώτες περιμένουν πολύ περισσότερα πράγματα από τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Οι «πράσινοι» από την άλλη πλευρά θα ήταν πιο ευτυχισμένοι αν είχαν έναν ακόμη παίκτη για την φροντ-λάιν τους.

Ενδεχόμενο ενίσχυσης υπάρχει για τους «αιώνιους», αλλά σε βάθος χρόνου. Όχι άμεσα. Ο Ντίνος Μήτογλου, αν γίνει άμεσα διαθέσιμος, θα είναι ο πιο εκλεκτός στόχος για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Μήτογλου γυμνάζεται καθημερινά και περιμένει να μάθει την τιμωρία του. Οι «αιώνιοι» τον περιμένουν με αγωνία, αν και το ενδεχόμενο ο 26χρονος παίκτης να συνεχίσει στο εξωτερικό δεν είναι μικρές.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ένας ακόμη παίκτης, που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος Αμερικάνος, όμως, για δικούς του λόγους έχει αποφασίσει να μην παίξει στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν έχει οικονομικό πρόβλημα άλλωστε και συν τοις άλλοις μόλις θα πει ότι επανέρχεται στην δράση, η μισή Ευρώπη θα πέσει στα πόδια του.

Ο Φακούντο Καμπάτσο γράφουν οι Αμερικάνοι ότι φεύγει από το Ντάλας. Και ίσως φύγει και από το ΝΒΑ. Αν επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχουν καμία σχέση. Οικονομικά δεν μπορούν να τον ακουμπήσουν, ενώ δεν χρειάζονται και τέτοιο παίκτη.

Αντίθετα θα υπάρχει κινητοποίηση, σίγουρα από τον Ολυμπιακό, αν φύγει ένας άλλος παίκτης από τους Μάβερικς, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ έκανε την διαφορά πέρυσι και οι Πειραιώτες το πιο πιθανό είναι να πάνε να τον πάρουν, αν φύγει από τους Μαβς, ακόμη και αν δεν διώξουν τον Κάνααν.

Τέλος, εκλεκτός στόχος θα γίνει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο αν φύγει από τους Μπουλς. Τέτοιο ψηλό με ελληνικό διαβατήριο δεν βρίσκεις εύκολα και οι μεγάλες ομάδες του αθλήματος θα σπεύσουν να τον πάρουν, αν οι Μπουλς του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Προς το παρόν, πάντως, όπως αναφέραμε, οι ομάδες μας συνεχίζουν ως έχουν, αλλά ειδικά το πρώτο μισό του 2023 αποκλείεται να τους βρει με τα ίδια ρόστερ. Κάτι θα αλλάξει είτε στα γκαρντ είτε στην φροντ-λάιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Γιαννακόπουλος έχει τρέλα που δεν έχουν οι Αγγελόπουλοι" - Το ηχητικό και πόσο έμεινε απλήρωτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags