Facebook Pixel ΠαναθηνΑϊκός - Ολυμπιακός: ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ" - Οργισμένο Post Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-05 21:34:00

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ" - Οργισμένο Post Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ" - Οργισμένο Post Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)

Στα... κάγκελα οι Πράσινοι, ζητούν εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Το Τριφύλλι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... φωνάζουν για την τελευταία φάση του ντέρμπι και όχι μόνο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 68-66 στο ΣΕΦ, όμως οι Πράσινοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την τελευταία φάση.

Μάλιστα, το Τριφύλλι εξέδωσε ανακοίνωση, που είναι ίδια με το ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή την διαιτησία.

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννακόπουλου που είχε προηγηθεί

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ειδικά για την τελευταία φάση που δεν σφυρίχθηκε φάουλ στον Μπέικον, που θα τον έστελνε στις βολές.

Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός

16/9/2021, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ: «Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δείτε την τελευταία φάση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags