Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: Αγνώριστος ο Παπαγιάννης - Το... αρνητικό ρεκόρ απέναντι σε όλους τους ψηλούς της Ευρώπης!
Μπάσκετ
| 2022-12-14 13:10:00

Αγνώριστος ο Παπαγιάννης - Το... αρνητικό ρεκόρ απέναντι σε όλους τους ψηλούς της Ευρώπης!

Sportdog Team
Αγνώριστος ο Παπαγιάννης - Το... αρνητικό ρεκόρ απέναντι σε όλους τους ψηλούς της Ευρώπης!

Ο διεθνής σέντερ δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που πραγματικά είναι. Και προφανώς δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με όσα έκανε πέρσι, κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερα.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: Γι' ακόμα έναν αγώνα, τα προβλήματα στη γραμμή ψηλών ουσιαστικά καταδίκασαν τον Παναθηναϊκό σε ήττα στη Βαλένθια με το τελικό 94-91.

Είναι αδιανόητο, αλλά Παπαγιάννης και Γκουντάιτις μαζί έδωσαν στην ομάδα 8 πόντους και 4 ριμπάουντ! Μαζί επαναλαμβάνουμε. Την ίδια ώρα τα 5άρια των Ισπανών (σ.σ. Ντούμπλιεβις, Ριβέρο) έδιναν στη Βαλένθια συνολικά 39(!) πόντους και 12 ριμπάουντ. Η διαφορά χαώδης.

Μιλώντας ειδικότερα για τον Έλληνα σέντερ (δεν χρειάζεται να το επισημάνουμε εμείς), δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που πραγματικά είναι. Και προφανώς δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση με όσα έκανε πέρσι, μπαίνοντας στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague, ως πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος μπλοκέρ -μεταξύ άλλων- της διοργάνωσης.

Φυσικά, η μεγάλη πτώση του αποτυπώνεται και στους αριθμούς. Συγκεκριμένα ο Big-Papa μετρά στην Ευρώπη 6.5 πόντους ανά αγώνα, εκτελώντας με μόλις 48% εντός πεδιάς. Ταυτόχρονα μαζεύει 5.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Τα χειρότερα νούμερα, όμως, έρχονται από τους αντίπαλους ψηλούς. Για την ακρίβεια οι σέντερ που παίζουν με τον Παναθηναϊκό έχουν μέσο όρο 13 πόντους, με το υψηλότατο 71% ευστοχίας εντός πεδιάς! Σε 13 αγώνες το μοναδικό αντίπαλο 5άρι που έχει μείνει μονοψήφιος είναι ο Φαλ της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (σ.σ. με 9 πόντους).

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο το κενό στο "5"... φωνάζει ο ΠΑΟ για μεταγραφή - Μεγάλος ο "κίνδυνος" για Μπέικον-Ουίλιαμς

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags