Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φακούντο Καμπάτσο: Γι’ αυτό έκαναν πίσω οι Αγγελόπουλοι για Καμπάτσο - Αρέσει ο Σμιθ, γερό... μπάσιμο για Μήτογλου
Μπάσκετ
| 2022-12-20 19:52:00

Γι’ αυτό έκαναν πίσω οι Αγγελόπουλοι για Καμπάτσο - Αρέσει ο Σμιθ, γερό... μπάσιμο για Μήτογλου!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό έκαναν πίσω οι Αγγελόπουλοι για Καμπάτσο - Αρέσει ο Σμιθ, γερό... μπάσιμο για Μήτογλου!

Το... 10ημερο του Μπλακ, η απόφαση Μπαρτζώκα και ο Τόμπι! Οι Πειραιώτες ψάχνουν για ενίσχυση στην ευρωπαϊκή αγορά και για αυτό έκαναν κίνηση για τον Αργεντινό άσο. Ποιος είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και η... ευκαιρία από Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από αυτό, που έπαθε στην Γαλλία με την Βιλερμπάν και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, που έρχεται, με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ. Η νίκη κόντρα στους Σέρβους είναι μονόδρομος καθώς ήδη έχει χαθεί έδαφος ακόμη και στο Φαληρικό στάδιο. Οι ήττες από την Μονακό και την Βαλένθια είναι καταστάσεις, που ακόμη πονάνε.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος στην αγορά, κάτι, που έδειξε και η κινητικότητά του στο θέμα του Φακούντο Καμπάτσο. Δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο οι Πειραιώτες με τον Αργεντίνο γκαρντ, καθώς το ποσό της μετακίνησής του στον Ερυθρό Αστέρα πήγε πάρα πολύ ψηλά. Και δεν θέλουν με τίποτα να μπουν σε μία τέτοια διαδικασία.

Επειδή, όμως, λήγει στα τέλη του μήνα το συμβόλαιο του Ταρίκ Μπλακ, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να αλλάξουν πράγματα στο ρόστερ τους. Είτε στη φροντ-λάιν, είτε στα γκαρντ. ‘Η απλά να προσθέσουν ένα ακόμη κομμάτι.

Η αγορά δεν είναι πλούσια, αλλά δεν είναι και φτωχή, όπως ήταν λίγο πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα υπάρχει ένα διάστημα (περί των 10 ημερών) που κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας θα μπορεί να πάει να πάρει παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Οπότε και εκεί θα γίνουν πράγματα με το όνομα του Μάικ Τόμπι να ακούγεται έντονα περί αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός αν κάνει τελικά κίνηση, δεν θα πάει με τίποτα σε παίκτη, που δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη. Θέλει παίκτη στο στυλ του Καμπάτσο ή του Τζαλίν Σμιθ, που είναι στην Αλμπα αλλά βλέπει ότι οι μεγάλες προσπάθειες που κάνει πέφτουν στο κενό. Η Αλμπα είναι τελευταία στην βαθμολογία και όσο καλά και να παίξει ο Σμιθ, δουλειά δεν γίνεται.

Λίγες μέρες έμειναν, λοιπόν, μέχρι το τέλος του χρόνου, μέχρι να τελειώσει το τετράμηνο συμβόλαιο του Μπλακ και θα φανεί τι τελικά θα γίνει. Βέβαια την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός περιμένει και την απόφαση για τον Ντίνο Μήτογλου, τον οποίο και θέλει πολύ και αν η απόφαση για την τιμωρία του διεθνούς παίκτη είναι μικρή, θα κάνει το παν για να τον πάρει.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πανηγυρίζουν" ΠΑΟ-Ολυμπιακός για Αντετοκούνμπο - Έρχεται… Ελλάδα - Σκάει μεταγραφή στο ΟΑΚΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags