Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Ντόρσεϊ - Αρέσει ο Μπλατ σε Μπαρτζώκα - Έκπληξη από Σικάγο Μπουλς
Μπάσκετ
NBA
| 2022-12-25 20:25:00

Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Ντόρσεϊ - Αρέσει ο Μπλατ σε Μπαρτζώκα - Έκπληξη από Σικάγο Μπουλς

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Ντόρσεϊ - Αρέσει ο Μπλατ σε Μπαρτζώκα - Έκπληξη από Σικάγο Μπουλς

Ο ανταγωνισμός για τον Τάιλερ και οι εναλλακτικές για το Λιμάνι! Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να κρίνει και το φετινό ρόστερ. Γιατί υπάρχουν πλέον σοβαρές σκέψεις για αλλαγές και τα ονόματα που εξετάζουν ήδη. Μπορεί να γίνει η μεγάλη... επιστροφή;

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια. Και πριν από μερικές μέρες διέλυσε τόσο την Φενέρ όσο και την Βίρτους στο ΣΕΦ. Παράλληλα, όμως, είχε και απογοητευτικές παρουσίες, όπως με την Βαλένθια και τον Ερυθρό Αστέρα στο Φαληρικό Στάδιο καθώς και με την Βιλερμπάν στην Γαλλία. Εκεί, όπου κέρδιζε με 21 πόντους διαφορά και εν τέλει έχασε.

Το βράδυ της Πέμπτης, όπως αναφέραμε, έχασε –και- από τον Ερυθρό Αστέρα και πάει έτσι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό όχι με τα καλύτερα δεδομένα.

Νέα ήττα και μάλιστα από τον «αιώνιο» αντίπαλο θα βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα καθώς μάλιστα οι πρώτες γκρίνιες δεν έχουν λείψει. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και οι ήττες από τον Ερυθρό Αστέρα και την Βιλερμπάν έχουν «παγώσει» τον κόσμο, που περιμένει με αγωνία την συνέχεια.

Αν οι Πειραιώτες μπορέσουν και κάνουν το 10-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα πάντα θα ξεχαστούν. Οσα έχουν να κάνουν, δηλαδή, με τις κακές ήττες, που προηγήθηκαν. Αν, όμως, κερδίσουν οι «πράσινοι», τότε ο Ολυμπιακός θα μπει σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση με ένα σενάριο σε αυτή την περίπτωση να έχει τύχη: της αλλαγής πραγμάτων στο ρόστερ. Είτε να γίνει, δηλαδή, προσθήκη, είτε να αντικατασταθεί κάποιος παίκτης.

Η αγορά άλλωστε είναι πλούσια πλέον και μάλιστα στο αμέσως επόμενο διάστημα και για δύο εβδομάδες οι ομάδες της Ευρωλίγκας θα μπορούν να πάρουν παίκτες, που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Δεν θα τον χάλαγε τον Ολυμπιακό π.χ. αν μπορούσε να πάρει τον Τζαλίν Σμιθ ή τον Ταμίρ Μπλατ από την Αλμπα. Παίκτες, δηλαδή, που παίζουν σε μία ομάδα, που πάει από το κακό στο χειρότερο.

‘Η μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να κοιτάξουν αλλού και να πάρουν κάποιον από το ΝΒΑ με ευρωπαϊκή εμπειρία. Όπως τον Ματ Τόμας, που έπαιζε στους Μπουλς.

Ο διακαής πόθος παραμένει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και ο ίδιος παραμένει στο ΝΒΑ. Και αν φύγει, ο Ολυμπιακός θα πάει να τον πάρει, αλλά τον ομογενή γκαρντ τον θέλουν κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας και με πιο βαρύ πορτοφόλι. Οπότε θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ντεμαράζ Μαρινάκη - Πέντε μεταγραφές από το πάνω ράφι - "Χουνέρι" Μίτσελ σε Μασούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags