Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Βόμβα" με το μέλλον του Ντόρσεϊ - Τέλος από τους Μάβερικς - Στο... βάθος επιστροφή! (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-26 20:35:00

"Βόμβα" με το μέλλον του Ντόρσεϊ - Τέλος από τους Μάβερικς - Στο... βάθος επιστροφή! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" με το μέλλον του Ντόρσεϊ - Τέλος από τους Μάβερικς - Στο... βάθος επιστροφή! (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα με το μέλλον του διεθνή γκαρντ μιας και όπως έγινε γνωστό η ομάδα του Ντάλας έλυσε το συμβόλαιο μαζί του με τον ίδιο να αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Τέλος το Ντάλας για τον διεθνή γκαρντ μιας και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (26/12) οι Μάβερικς τον αποδέσμευσαν και πήραν στην θέση τους τον AJ Λόσον σε two way συμβόλαιο, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του

Όπως πως έχει αναφερθεί τον προηγούμενο καιρό η Φενέρμπαχτσε τον έχει στο στόχαστρό της, ενώ το ονομά του δεν λείπει από τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Η επιστροφή του Έλληνα διεθνούς στα ευρωπαϊκά παρκέ είναι πολύ πιθανή και σίγουρα θα είναι αρκετές οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

Στο τελευταίο του ματς στη G-League, οι Texas Legends νίκησαν με 123-108 τους Long Island Nets, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει 26 πόντους με 5/7 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 32 λεπτά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags