Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Στον Ολυμπιακό... χθες ο Ντόρσεϊ - Από Ελλάδα ο μεγάλος αντίπαλος - Τρελά λεφτά για να πάρει Ευρωλίγκα!
Μπάσκετ
| 2022-12-26 22:00:00

Στο Λιμάνι... χθες ο Ντόρσεϊ - Από Ελλάδα ο μεγάλος αντίπαλος - Τρελά λεφτά για να πάρει Ευρωλίγκα!

του Pick n' Scroll
Στο Λιμάνι... χθες ο Ντόρσεϊ - Από Ελλάδα ο μεγάλος αντίπαλος - Τρελά λεφτά για να πάρει Ευρωλίγκα!

Επιστρέφει στην Ευρωλίγκα για την κούπα. Γιατί έφυγε από NBA; Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα δεδομένα για τον ομογενή άσο που κυκλοφορεί ελεύθερος και απασχολεί τους Πειραιώτες και όχι μόνο. Ποια άλλη ομάδα ετοιμάζει πρόταση και τα πολλά χρήματα που μπορεί να του προσφέρει.

Η είδηση που περίμεναν αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας «έσκασε» πριν από λίγες ώρες καθώς γνωστοποιήθηκε ότι οι Ντάλας Μάβερικς δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ το καλοκαίρι, που μας πέρασε, απέρριψε όλες τις ευρωπαϊκές προτάσεις, ανάμεσα σε αυτές και του Ολυμπιακού, για να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να πάρει την σχετική σύνταξη. Παράλληλα ήθελε μία ακόμη ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ώστε να μονιμοποιηθεί.

Την σύνταξη την εξασφάλισε, δεν μπόρεσε, όμως, να βρει χώρο και χρόνο στην ομάδα του περίφημου, Λούκα Ντόντσιτς. Ετσι όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου τον περιμένουν πως και πως αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Πρώτη από όλες είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε στην θέση του Ντόρσεϊ τον Κάνααν, αλλά μέχρι στιγμής δεν του έχει βγει. Αν μπορούν οι Πειραιώτες να πάρουν πίσω τον Ντόρσεϊ, θα το κάνουν...χθες. Θα προσπαθήσουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο καθώς τον ομογενή γκαρντ τον θέλουν κι άλλες ομάδες. Και με πιο πολλά χρήματα.

Όπως η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον πάρει το καλοκαίρι. Η Φενέρ τελικώς πήρε τον Κάρσεν Εντουαρντς, αλλά μέχρι στιγμής ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ δεν έχει καταφέρει να μπει στην φιλοσοφία του Ιτούδη.

Ετσι είναι πολύ πιθανό ο Ελληνας προπονητής να πάει σε ένα ακόμη γνώριμό του πρόσωπο, όπως έκανε και πριν από μερικές μέρες, όταν και πήρε τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Με τον Ντόρσεϊ δούλεψε στην Εθνική ο Ιτούδης, ξέρει ο ένας τον άλλον, άρα η δουλειά θα γίνει εύκολα. Και η Φενέρ, που θέλει να πάρει την κούπα στην Τουρκία, αλλά και να διακριθεί στην Ευρωλίγκα, χρειάζεται έναν πιο έμπειρο παίκτη από τον Εντουαρντς με την περίπτωση του Ντόρσεϊ να είναι λουκούμι.

Όπως και να έχει, μπαίνουμε πλέον σε ένα νέο μεταγραφικό σήριαλ, το οποίο είναι άγνωστο ποιο τέλος θα έχει. Αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Ντόρσεϊ, που θα πάει; Στο γνώριμο περιβάλλον του Ολυμπιακού ή στα περισσότερα χρήματα στην Φενέρ; 'Η θα υπάρξει κάποια άλλη ομάδα, που ως τώρα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσκασε" ηχηρή αποχώρηση στον Ολυμπιακό λόγω... Παναθηναϊκού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags