Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Θανάσης Αντετοκούνμπο για Ευρώπη - "Μάχη" ΠΑΟ και Ολυμπιακού - Τελειώνει το συμβόλαιο στο ΝΒΑ!
| 2022-12-29 22:22:00

Θανάσης Αντετοκούνμπο για Ευρώπη - "Μάχη" ΠΑΟ και Ολυμπιακού - Τελειώνει το συμβόλαιο στο ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Θανάσης Αντετοκούνμπο για Ευρώπη - "Μάχη" ΠΑΟ και Ολυμπιακού - Τελειώνει το συμβόλαιο στο ΝΒΑ!

Το πιθανότερο σενάριο για τον 31χρονο άσο και η κρίσιμη απόφαση. Θα παραμείνει στον "μαγικό κόσμο" του μπάσκετ σε βοηθητικό ρόλο ή θα αποφασίσει να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει; Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα δεδομένα για τον Έλληνα άσο και το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό κοντράρονται αύριο στο ΟΑΚΑ για μία νίκη, που δεν έχει να κάνει μόνο με το γόητρο. Οι «πράσινοι» τρέχουν να προλάβουν το τρένο της οκτάδας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κάποιες άσχημες ήττες και θέλουν να επανέλθουν, ώστε να μην χάσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι μεταγραφικές διεργασίες δεν σταματάνε ποτέ. Και ούτε θα σταματήσουν. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις με τον Ντίνο Μήτογλου, ώστε να δράσει ανάλογα. Αν η τιμωρία είναι μικρή, θα πάει να τον πάρει, ώστε να καλύψει τα κενά, που έχει στη ρακέτα. Αν δεν μπορέσει να γίνει του Μήτογλου, τότε θα πάει για ξένο ψηλό τύπου Σίνγκλετον και Τόμπι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παλεύει την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς. Στο κόλπο είναι και η Φενέρ, η οποία έχει το προσόν σε σχέση με τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα.

Μέσα από αυτή την διαδικασία βλέπει κανείς την ανάγκη των δύο μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ να ενισχύσουν τον εγχώριο τους κορμό. Και η ανάγκη πλέον είναι μεγαλύτερη καθώς οι επιλογές είναι ελάχιστες και συν τοις άλλοις μπορεί να τους φύγουν το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες ο Βεζένκοφ με τον Παπαγιάννη.

Μία λύση πολύ ποιοτική που μπορεί να προκύψει το καλοκαίρι για τους «αιώνιους» είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Το συμβόλαιό του λήγει με τους Μπακς, το λογικό θα πει κανείς ότι θα είναι να ανανεώσει αλλά μέχρι να γίνει (αν γίνει) αυτό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Η προσθήκη του Θανάση Αντετοκούνμπο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δυνατή και αγωνιστικά και επικοινωνιακά. Είναι ένας παίκτης με βαρύ όνομα και ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ.

Το θέμα πάνω από όλα είναι τι θα θέλει ο ίδιος ο παίκτης: αν θα θελήσει να μείνει στο ΝΒΑ (όπου λογικά θα βρει συμβόλαιο είτε στους Μπακς, είτε σε άλλη ομάδα) ή θα επιχειρήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει ουσιαστικό μπάσκετ στα 31 του χρόνια. Στο ΝΒΑ δεν παίζει, έχοντας περισσότερο βοηθητικό ρόλο.

Το αν θα έρθει ο Θανάσης στην Ευρώπη δεν είναι κάτι, που μπορεί να απαντηθεί τώρα. Είναι, όμως, κάτι, που πρέπει να το κρατάμε στο μυαλό μας ενόψει του καλοκαιριού, που έρχεται.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ - Φτιάχνουν ομάδα... NBA οι Αγγελόπουλοι - Όλα ανοιχτά για Βεζένκοφ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags